Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Illatos cserje ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc      

Vásároljon kertészetemből illatos cserjéket! A kiválasztott növényeket országosan kiszállítom egészen az Ön kertkapujáig!

A cserjék közkedvelt kerti növények, hiszen felhasználhatósági körük roppant széles, megjelenésüket tekintve nagyon változatosak, találni köztük szúrós, élénk színű, vagy éppen dúsan virágzó fajokat is! A cserjék közötti válogatás egyik érdekes szempontja lehet az illat, egyes cserjék ugyanis markáns, az egész kertet átható, kellemes illattal rendelkeznek. A kerti növények illat szerinti összeválogatása mindig jó ötlet, hiszen az illatok mélyebben vésődnek be emlékezetünkbe, mint például a látványelemek, így az illatos kert mélyebb benyomást, maradandóbb emléket generál!

Illatos cserjék a Megyeri kertészetben

Kertészetem kínálatában sokféle illatos cserje közül válogathat, például ajánlom az Ön figyelmébe a feltűnő bíborpiros nyáriorgonát, az illatos fűszercserjét, bájos virágzatú tárnicsloncot, a sárgán virító téli jázmint, vagy éppen az illatos barátcserjét! Az illatos, virágos cserjék a kellemes aroma mellett még egy jótékony hatással bírnak, ezek a növények fokozottan csábítják a pillangókat, így aki igazán üde, ingergazdag, és életteli kertet szeretne, mindenképp ültessen illatos cserjeféléket!

Tipp: az illatos cserjék a hagyományos célokra is bevethetőek, így térelválasztóként, sövényként, vagy a kerti út szegélyezőjeként is telepíthetőek!

Rendezés: