Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Illatos cserje ajánlataink

A cserjék közkedvelt kerti növények, hiszen felhasználhatósági körük roppant széles, megjelenésüket tekintve nagyon változatosak, találni köztük szúrós, élénk színű, vagy éppen dúsan virágzó fajokat is!

A cserjék közötti válogatás egyik érdekes szempontja lehet az illat, egyes cserjék ugyanis markáns, az egész kertet átható, kellemes illattal rendelkeznek. A kerti növények illat szerinti összeválogatása mindig jó ötlet, hiszen az illatok mélyebben vésődnek be emlékezetünkbe, mint például a látványelemek, így az illatos kert alaposabb benyomást, maradandóbb emléket jelent!

 

Illatos cserjék széles választéka kertészetemben!

 

Kertészetem kínálatában sokféle illatos cserje közül válogathat, többek között ajánlom az Ön figyelmébe a feltűnő bíborpiros nyáriorgonát, az illatos fűszercserjét, bájos virágzatú tárnicsloncot, a sárgán virító téli jázmint, vagy éppen az illatos barátcserjét!

Az illatos, virágos cserjék a kellemes aroma mellett még egy jótékony hatással bírnak, ezek a növények fokozottan csábítják a pillangókat, így aki igazán üde, ingergazdag, és életteli kertet szeretne, mindenképp ültessen közülük!

Rendezés: