Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Azálea ajánlataink

Az azálea a méltán népszerű rhododendronok családjába tartozik, roppant kedvelt kerti örökzöld cserje, mely virágainak különleges szépségével hódítja meg a kertbarátok szívét, bizonyára Önnek is megtetszik! Fontos tudnivaló, hogy az azálea mérgező növény, kisgyermekek mellé nem ajánlott!

Az azáleák színskálája átlagon felüli, Ön számtalan izgalmas árnyalat közül válogathat, így remek lehetősége nyílik egyfelől vegyes színösszeállítású azálea ágyás készítésére, másfelől az egyéb kerti virágos növényekkel is remekül társíthatók a különleges színek!

 

Azálea cserjék kaphatók a Megyeri kertészetben!

 

Az azáleák gondozása egyszerű, vízigényük magas, szeretik a párás környezetet, és jól érzik magukat azokon a félárnyékos helyeken, ahol sok egyéb kerti dísznövény nem fejlődik szépen. Metszést nem igényelnek, csupán az elvirágzott részeket kell lecsipegetni róla.

Az azáleát elsősorban az elegánsabb, színgazdag, nagy gonddal ápolt, díszparki jellegű kertekbe ajánlom, de az azálea üde, kellemes megjelenése okán szinte bármilyen kertstílusba beilleszthető. Görgessen lejjebb, és tekintse meg webáruházam azálea kínálatát!

Rendezés: