Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Azálea ajánlataink

Az azálea a méltán népszerű rhododendronok családjába tartozik, roppant kedvelt kerti örökzöld cserje, mely virágainak különleges szépségével hódítja meg a kertbarátok szívét! Fontos: az azálea mérgező növény, kisgyermekek mellé nem ajánlott!

Az azáleák színskálája átlagon felüli, az érdeklődők számtalan izgalmas árnyalat közül válogathatnak, így remek lehetőség nyílik egyfelől vegyes színösszeállítású azálea ágyás készítésére, másfelől az egyéb kerti virágos növényekkel is remekül társíthatók a különleges színek!

 

 

Az azáleák gondozása egyszerű, vízigényük magas, szeretik a párás környezetet, és jól érzik magukat azokon a félárnyékos helyeken, ahol sok egyéb kerti dísznövény nem fejlődik szépen. Metszést nem igényel, csupán az elvirágzott részeket kell lecsipegetni róla.

Az azáleát elsősorban az elegánsabb, színgazdag, nagy gonddal ápolt, díszparki jellegű kertekbe ajánlom, de az azálea üde, kellemes megjelenése okán szinte bármilyen kertstílusba beilleszthető. Görgessen lejjebb, és tekintse meg webáruházam azálea kínálatát!

Rendezés: