Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Különleges leander fajtáink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Vásároljon kertészetemből különleges leander fajtákat! A kiválasztott növényeket országosan kiszállítom egészen az Ön kertkapujáig!

A leander az egyik legnépszerűbb virágos dísznövény, és ez nem csak afféle üres frázis, minden létező felmérés, közvélemény kutatás azzal az eredménnyel zárul, hogy a leander az első helyek valamelyikén található! Nem csoda, hiszen a leander csodás külalakjával, csábító virágaival, tekintélyes méretével nem csak szemet gyönyörködtető, hanem remek hangulatteremtő is, a mindig napos, életvidám mediterrán tájakat hozza testközelbe. A gyakorlati oldalról közelítve a leander gondozása egyszerű feladat, kezdő kertbarátok is biztonsággal belevághatnak, azt azonban sose feledjük, hogy a leander mérgező, így kisgyermekek elől elzárva kell tartani. A leander dézsában, méretesebb edényben fogja jól érezni magát Önnél, hiszen a legtöbb fajta a mi klímánkon nem télálló, így ősztől tavaszig fedett helyen, a négy fal között kell tartani, teleltetni.

eladó leander Megyeri kertészet

A leanderek népes családjából kertészetem kínálatában szinte minden általános és érdekesebb fajtát megtalál, bátran lapozza át a kínálatot! Ebben a menüpontban a különleges leandereket gyűjtöttem össze Önnek, hogy amennyiben az alapváltozatokat már ismeri és szereti, akkor választhasson az extravagánsabb, egyedi tulajdonságokkal bíró leanderek közül is! Ajánlom figyelmébe például az Atlas télálló rózsaszín leandert, melynek egyedülálló tulajdonsága, hogy akár -16 Celsius fokig is télálló, így akár átteleltethető a kertben, vagy a balkonon is!

Rendezés: