Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Különleges leander fajtáink

A leander az egyik legnépszerűbb virágos dísznövény, ami nem meglepő, hiszen a leander csodás külalakjával, csábító virágaival, tekintélyes méretével nem csak szemet gyönyörködtető, hanem remek hangulatteremtő is, a mindig napos, életvidám mediterrán tájakat hozza testközelbe!

A leanderek népes családjából kertészetem kínálatában szinte minden általános és érdekesebb fajtát megtalál, bátran lapozza át a kínálatot! Ebben a menüpontban leander különlegességeket gyűjtöttem össze Önnek, hogy amennyiben az alapváltozatokat már ismeri és szereti, akkor választhasson az extravagánsabb, egyedi tulajdonságokkal bíró leanderek közül is!

Leander különlegességek Megyeri Szabolcs kertészetében

Különleges leandereim közül ajánlom figyelmébe például az 'Atlas Nain de Tidili' télálló rózsaszín leandert, melynek egyedülálló tulajdonsága, hogy akár -16 Celsius fokig is télálló, így akár átteleltethető a kertben, vagy a balkonon is! A teljes kínálat megtekintéséért egyszerűen görgessen lejjebb!

A leander választásával Ön egy könnyen tartható, átlagon felüli esztétikai értékkel rendelkező dísznövényt szerezhet meg, mely ráadásul domináns méretével, tekintetet vonzó habitusával kertje fő attrakciója lehet!

Rendezés: