Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Közterületre ültethető fák

Közterületre ültethető fák esetében hasonló körültekintéssel kell eljárni, mint amikor saját otthonunk vagy nyaralónk kertjét ültetjük be növényekkel. Az általános ültetési szabályokon túl a közterületeken még figyelembe kell venni a földben és a levegőben húzódó vezetékeket, valamint a környék sajátosságait. 
 

Kertészeti webáruházam ezen kategóriájában elsősorban kertészek, önkormányzatok zöldfelületi osztályának dolgozói, városi főkertészek kereshetnek közterületi kiültetésre alkalmas fákat! A kertész szakma évtizedek óta figyeli és gyűjti a tapasztalatokat arról, hogy mely fajok vagy fajták a legalkalmasabbak arra, hogy közterületeinket díszítsék. 

 

Utcafrontra, közterületre ültethető fák kertészetemből!

 

Önkormányzatok, települések részére egyedi szolgáltatásom, hogy előre egyeztetett időpontra, akár közvetlenül a telepítés helyszínére szállítom a megrendelt növényeket. Kertészetem koros és előnevelt fái Magyarországon nevelkedtek, így biztos lehet benne, hogy az Ön településén is otthon érzik majd magukat ezek a szép növények!

Lejjebb görgetve áttekintheti a kínálatot, az egyes fafajokra kattintva pedig megismerheti azok tulajdonságait, így megalapozottan választhat utcafronti, közterületi ültetéseihez! 

Rendezés: