Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Hazai földben termesztett növények
Képet küldünk, mielőtt kiszállítjuk
Segítünk a nyugdíjasoknak is!

Közterületre ültethető fák

Közterületre ültethető fák esetében hasonló körültekintéssel kell eljárni, mint amikor saját otthonunk vagy nyaralónk kertjét ültetjük be növényekkel. Az általános ültetési szabályokon túl a közterületeken még figyelembe kell venni a földben és a levegőben húzódó vezetékeket, valamint a környék sajátosságait. 
 

Kertészeti webáruházam ezen kategóriájában elsősorban kertészek, önkormányzatok zöldfelületi osztályának dolgozói, városi főkertészek kereshetnek közterületi kiültetésre alkalmas fákat! A kertész szakma évtizedek óta figyeli és gyűjti a tapasztalatokat arról, hogy mely fajok vagy fajták a legalkalmasabbak arra, hogy közterületeinket díszítsék. 

 

Utcafrontra, közterületre ültethető fák kertészetemből!

 

Önkormányzatok, települések részére egyedi szolgáltatásom, hogy előre egyeztetett időpontra, akár közvetlenül a telepítés helyszínére szállítom a megrendelt növényeket. Kertészetem koros és előnevelt fái Magyarországon nevelkedtek, így biztos lehet benne, hogy az Ön településén is otthon érzik majd magukat ezek a szép növények!

Lejjebb görgetve áttekintheti a kínálatot, az egyes fafajokra kattintva pedig megismerheti azok tulajdonságait, így megalapozottan választhat utcafronti, közterületi ültetéseihez! 

Rendezés: