Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Kínai selyemmirtusz ajánlataink

A mediterrán hangulatú, virágos, életvidám kertek egyik fő látványossága lehet a kínai selyemmirtusz, mely kedves megjelenésével, délies tájakat idéző atmoszférájával igazi ékessége lehet az Ön kertjének is! A kínai selyemmirtusz virágzási ideje átlagon felül hosszú, akár száz nap is lehet, így szinte egész nyáron dekorál! 
 
A kínai selyemmirtusz kompakt méreténél fogva a kisebb kertek, szűk előkertek elsőrangú növénydísze lehet, a kisebb fajták akár talajtakaró növényként is bevethetőek, a nagyobbak bokor vagy kisebb fa alakban is nevelhetőek.
 
 
Kína selyemmirtusz vásárlás a Megyeri kertészetből!
 
 
A kínai selyemmirtusz gondozása igazán egyszerű, életerős, ellenálló növény, de megköveteli a sok napfényt, bővebb öntözést ugyanakkor csak a virágzási időszakban igényel, talajigénye pedig egyszerű. Télállósága közepes, gondos takarással azonban a hidegebb hónapokban is problémamentesen áttelel.
 
A kínai selyemmirtusz fontos tennivalója a metszés, mely a dús virágzáshoz elengedhetetlen, azonban Önnek nem kell tartania ettől a művelettől, rendkívül egyszerű, szaktudást nem igényel! Ha egy egész nyáron virágzó, és egész évben dekoratív, mediterrán hangulatú, kezelhető méretű dísznövényt szeretne, akkor a kínai selyemmirtusz az Ön dísznövénye!
Rendezés: