Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Kínai selyemmirtusz ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 50 másodperc

Rendeljen kertészetemből kínai selyemmirtuszt! A kiválasztott növényeket országosan kiszállítom az Ön otthonába!

A mediterrán hangulatú, virágos, életvidám kertek egyik fő ékessége lehet a kínai selyemmirtusz, mely kedves megjelenésével, délies tájakat idéző atmoszférájával remek ékessége lehet az Ön kertjének is! A kínai selyemmirtusz virágzási ideje átlagon felül hosszú, így szinte egész nyáron dekorál, ugyanakkor ez a dísznövény nem csupán virágaival díszíti a területet, hanem különlegesen esztétikus kérgével és dús lombozatával is megszépíti a kertet. A kínai selyemmirtusz kompakt méreténél fogva a kisebb kertek, szűk előkertek elsőrangú növénydísze lehet, a kisebb fajták akár talajtakaró növényként is bevethetőek, a nagyobbak bokor vagy kisebb fa alakban is nevelhetőek.

A kínai selyemmirtusz gondozása igazán egyszerű, életerős, ellenálló növény, igényli a sok napfényt, bővebb öntözést csak a virágzási időszakban igényel, talajigénye egyszerű. Télállósága közepes, gondos takarással azonban a hidegebb hónapokban is problémamentesen áttelel, ráadásul elfagyás esetén tőről újra kihajt! A kínai selyemmirtusz fontos tennivalója a metszés, mely a dús virágzáshoz elengedhetetlen, azonban Önnek nem kell tartania ettől a művelettől, rendkívül egyszerű, szaktudást nem igényel! 

Ha egy egész nyáron virágzó, és egész évben dekoratív, mediterrán hangulatú, kezelhető méretű dísznövényt szeretne, akkor a kínai selyemmirtusz az Ön dísznövénye!

Rendezés: