Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Virágával díszítő díszfa ajánlataink

A díszfák közötti válogatás gyakori szempontja, hogy mekkora az adott fafaj dekorációs értéke. Tagadhatatlan, hogy a dús virágzással rendelkező fák olyan esztétikai többlettel rendelkeznek, melyet a csupán lombozatukkal dekoráló fák nem képesek utánozni.

A virágos díszfák nem csupán színesek és mutatósak, hanem valójában egy új dimenzióval gazdagítják a kertet, hiszen olyan magasan, olyan szokatlan helyen ejtenek ámulatba virágaikkal, amit a díszágyások virágai nem tudnak utánozni!

 

Virágos díszfák nagy választéka kertészetemben!

 

Kertészetem ezen menüpontjában kifejezetten azokat a díszfa fajokat gyűjtöttem össze Önnek, melyek látványos virágzatukkal új távlatokat nyithatnak a kertje dekorálásában. Ezek a fák remekül kombinálhatóak a hagyományos virágokkal, de akár ki is válthatóak velük a gyepbe ágyazott virágültetések!

Látni fogja, hogy nem csupán a virágzat színe és alakja szerint válogathat, hanem a kínálatban szerepelnek különleges alakú, gömb lombkoronájú, oszlopos növekedésű, vagy éppen csüngő ágú fák, így bármilyen kertstílusba beillesztheti ezeket a különleges dísznövényeket! Görgessen lejjebb, és válogasson kedvére!

Rendezés: