Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Ámbrafa ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Vásároljon kertészetemből ámbrafát! A kiválasztott facsemetéket országosan kiszállítom egészen az Ön kertkapujáig!

Az ámbrafa a nagyobb kertek, nyílt területek ideális díszfája, magas termete (akár 20-30 méteres is lehet), terebélyes lombkoronája miatt kisebb kertrészeken nem érvényesül a szépsége. Az ámbrafa alacsony elterjedtsége miatt egzotikus vendég lehet az Ön kertjében is, különleges megjelenésével elismerést, csodálatot vált majd ki! Az ámbrafa fő ismertetőjele a dús lombkorona, mely ősszel csodás árnyalatokban pompázik majd, így a nyár után kertje nem fog szürkévé válni! 

Az ámbrafa fontos tulajdonsága, hogy mészérzékeny, ezért a savanyú talajokat kedveli, melyet könnyedén biztosíthat növényének, például savanyú tőzeg vagy savanyú virágföld adagolásával. Az ámbrafa egyebekben egy könnyen tartható, kezdőknek is ajánlható dísznövény, mely a napos fekvést kedveli, extra gondoskodást nem igényel, metszeni pedig csak az ágtöréssel járó viharkárok után kell.

ámbrafa ültetése Megyeri kertészet

Kertészetem kínálatában az ámbrafa több izgalmas változatát is megtalálja, így például a kisebb kertekbe is telepíthető oszlopos lombkoronájú változatot, vagy a különösen dekoratív kereklevelű típust!

Rendezés: