Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Vadgyümölcs kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Vadgyümölcsök széles választéka online kertészetembenA kiválasztott gyümölcstermőket országosan házhozszállítom.

Kevés olyan kert van, melyben ne nevelnének a háziak pár gyümölcstermőt, hiszen nincs is annál kézzelfoghatóbb sikere a hobbikertészkedésnek, mintha leszüretelhetjük, elfogyaszthatjuk saját nevelésű gyümölcseinket! Kertészetem vadgyümölcseit azoknak ajánlom, akik a megszokott, konvencionális gyümölcsök helyett jobban kedvelik az erdők-mezők ízvilágát, és látványban is inkább a zabolátlan természet bujaságát honosítanák meg kertjükben. 

A vadgyümölcsök nem csak ízükben, de megjelenésükben is új atmoszférát hoznak a kerítésen belülre, a remek ízű termés mellett ezek a cserjék küllemükkel is díszítik, színesítik a kertet. Külön ajánlom az Ön figyelmébe a vadul burjánzó húsos somot, a különleges szemrevaló homoktövist, a roppant ízletes bodzát, vagy a sövény növényként is bevált szedret! A vadgyümölcsök előnye, hogy többségében honos, alacsony gondozási igényű növények, így tartásuk kifejezetten egyszerű, kezdő kertészkedők számára is jó választások!

Rendezés: