Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Konyhakerti zöldség palánta ajánlataink

A házi nevelésű zöldség előnye, hogy pontosan ismerhető az előélete, így nem fordulhat elő, hogy vegyszerezett, ellenőrizetlen hátterű zöldséget szolgál fel családjának! A legtöbb zöldségféle termesztése nem jelent kihívást még kezdőknek sem, a konyhakerti feladatok könnyen elvégezhetőek.
 
Az előnevelt palánták kiültetésével Önnek még kevesebb teendője akad majd, hiszen "kész" növényeket gondozhat a magvetés, palántanevelés, egyelés fázisait így rögtön át is ugorhatja! A palántaültetés folyamata egyszerű, sőt szórakoztató feladat!
 
zöldség palánta vásárlás a Megyeri kertészetből!
 
Kertészetem kínálatában minőségi, a betegségekkel szemben ellenálló, egészséges palánták közül válogathat, hogy a család kedvencei kerülhessenek a kiskertbe! Ajánlom Önnek a karalábét, az oltott kígyóuborkát, a különleges articsókát, vagy éppen a sokoldalú rebarbarát!
 
Válogasson kedvére a több tucatnyi ültetésre kész zöldségpalánta közül, hogy igazán mutatós és termésben gazdag konyhakertet tarthasson fenn! A megrendelt zöldségeket az ország egész területén házhoz szállítom Önnek!
Rendezés: