Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Konyhakerti zöldség palánta ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Konyhakertjébe válogasson előnevelt palántákat kertészetem gazdag kínálatából! A kiválasztott növényeket kertkapujáig kiszállítom !

A házi nevelésű zöldség előnye, hogy pontosan ismerjük az előéletét, így nem fordulhat elő, hogy vegyszerezett, ellenőrizetlen hátterű zöldséget szolgál fel családjának! A legtöbb zöldségféle termesztése nem jelent kihívást még kezdőknek sem, a konyhakerti feladatok könnyen elvégezhetőek, a termés pedig nem csupán élelmiszerrel, hanem sikerélménnyel is gazdagít minket! Az előnevelt palánták kiültetésével Önnek még kevesebb teendője akad majd, hiszen "kész" növényeket gondozhat a magvetés, palántanevelés, egyelés fázisait így rögtön át is ugorhatja!

zöldség palánta vásárlás a Megyeri kertészetből!

Kertészetem kínálatában minőségi, a betegségekkel szemben ellenálló, egészséges palánták közül válogathat, hogy a család kedvencei kerülhessenek a kiskertbe! Ajánlom Önnek a karalábét , az oltott (vagyis különösen ellenálló és nagy hozamú) kígyóuborkát , a különleges articsókát , vagy éppen a sokoldalú rebarbarát!

Válogasson kedvére a több tucatnyi ültetésre kész zöldségpalánta közül, hogy igazán mutatós és termésben gazdag konyhakertet tarthasson fenn!

Rendezés: