Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Törpe kajszi kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Vásároljon kertészetemből törpe kajszi gyümölcsfát! A megrendelt gyümölcsfa csemetéket kertészetem saját teherautójával szállítom ki Önnek az ország egész területén!

A kajszi, vagy más néven sárgabarack hagyományosan a magyar kertek egyik legkedveltebb gyümölcstermője, az ízletes barackból számtalan finomság készül a konyhában, és nyers gyümölcsként is a legjobbak közé tartozik. Nem mindenkinek van azonban elegendő helye a kertben kajszibarackot nevelni, arról nem is beszélve, hogy sokaknak egyszerűen kertjük sincs, így nem tudnak barackfát nevelni. Várjunk csak, hiszen ez nem igaz! A törpe kajszi gyümölcsfák ugyanis méretüknél fogva elférnek a legkisebb kertben is, ráadásul dézsában nevelve akár a balkonon is tarthatóak, még kert sem kell nekik!

Törpe kajszi gyümölcsfák a Megyeri kertészetből!

Kertészetem minőségi törpe kajszibarack facsemetéiből kompakt, legfeljebb két méteres mini gyümölcsfák válnak, melyek nem csupán méretük, hanem magas dekorációs értékük miatt is különlegesek, aki úgy tekint rájuk, akár egyszerűen dísznövényként is tarthatja őket! Ez persze nem jelenti azt, hogy termésük ne lenne teljes értékű, a törpe kajszibarack gyümölcsei ízben, állagban, illatban teljesen felveszik a versenyt hagyományos társaikkal. Jószívvel ajánlom Önnek a törpe kajszibarack fajtákat, ha kisméretű, könnyen kezelhető, finom termést hozó, kiemelkedően esztétikus gyümölcstermőt keres, melyet akár teraszon, balkonon is nevelhet!

Rendezés: