Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Törpe kajszi kínálatunk

A kajszi, vagy más néven sárgabarack hagyományosan a magyar kertek egyik legkedveltebb gyümölcstermője. Nem mindenkinek van azonban elegendő helye a birtokán kajszibarackot nevelni, arról nem is beszélve, hogy sokaknak egyszerűen kertjük sincs, így nem tudnak barackfát tartani. Van azonban megoldás ebben az esetben is!

A törpe kajszi gyümölcsfák ugyanis méretüknél fogva elférnek a legkisebb kertben is, ráadásul dézsában nevelve akár a balkonon vagy teraszon is tarthatóak, még kert sem kell nekik!

 

Törpe kajszi gyümölcsfák a Megyeri kertészetből!

 

Kertészetem minőségi törpe kajszibarack facsemetéiből kompakt, legfeljebb két méteres mini gyümölcsfák válnak, melyek nem csupán méretük, hanem magas dekorációs értékük miatt is különlegesek, Ön egyszerűen tekintheti őket dísznövénynek is, ha csupán dekorációs céllal ülteti dézsába, és helyezi ki erkélyére.

A balkonra való kajszi ugyanakkor ízben, állagban, illatban teljesen felveszik a versenyt hagyományos társaival. Jószívvel ajánlom Önnek ezeket a gyümölcstermőket, ha kisméretű, könnyen kezelhető, finom termést hozó, kiemelkedően esztétikus fát keres, melyet akár teraszon, balkonon is nevelhet!