Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Virágföld - szervestrágya - tőzeg kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 40 másodperc

Az ültetéshez mindig használjon minőségi, tápanyagdús, a növények számára elengedhetetlen virágföldet! Kertészetem kínálatában általános virágföldet, savanyú virágföldet, szerves trágyát, és tőzeget egyaránt talál változatos kiszerelésben!

A szakszerű ültetés a megfelelő növényfejlődés egyértelmű záloga a megfelelő minőségű, a tápanyagokat biztosító termőközeg, melyet az adott növény igényeinek megfelelő virágfölddel biztosít hat zöld kedvencének! A kertben a sokszor nem ideális szerkezetű, típusú, vagy megfáradt talaj feljavítására használjunk általános virágföldet mely struktúrájával, tápanyag tartalmával biztosítja a növények kiegyensúlyozott növekedését.

Gyümölcsfák, cserjék, zöldségpalánták, vagy éppen rózsák telepítésénél mindig jól jön az érett szervestrágya, mellyel a begyökeresedéshez, és a kezdeti növekedéshez feltétlenül szükséges magas tápanyag tartalom biztosítható.

A savanyú virágföldet a speciális igényű, a savanyú közeget kedvelő növényekhez ajánlom, a muskátlibarátoknak pedig kötelező kellék a muskátliföld!

Különösen fontos a minőségi virágföld használata a szobai, vagy balkonon nevelt cserepes, dézsás növényeknél, ezek ugyanis kisebb térfogatú talajban kénytelenek növekedni, így számukra a jó vízelvezetésű talajszerkezet, valamint a magas tápanyagtartalom kiemelten fontos.

Legyen szó megszokott szobanövényekről, balkonon nevelt zöldségekről, vagy egzotikus zöld házikedvencekről, az általános virágföld vagy például a magas minőségű hazai forrásból származó tőzeg használata kihagyhatatlan. Kertészetem kínálatában minden típusú virágföldet, érett szervestrágyát, és tőzeget megtalál.

Válogasson köztük növényei legnagyobb megelégedésére!

Tipp: cserepes, dézsás növényekhez sose használjunk a kertből kitermelt földet, abban ugyanis kártevők és kórokozók lapulhatnak, vagy gyommagvakkal fertőzött lehet!

Rendezés: