Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

NATURA Komposzt emelt ágyásokra (50 liter)

8.790 Ft
Menny.:db

A NATURA Komposzt egy emelt ágyások középső rétegére szánt speciális keverék, amely a humusz, tápanyagok és nyomelemek gazdag forrása. A benne található növényi alapú szerves trágya és dolomitos mészkő kombinációja biztosítja, hogy a tápanyagok fokozatosan szabaduljanak fel, ami hosszú távú tápanyagellátást garantál a növények számára.

A termék bomlása során hő szabadul fel, amely további energiát biztosít a növények növekedéséhez. Ez a lassú felszabadulású tápanyag- keverék ideális választás a kertészek számára, akik szeretnének egy kiegyensúlyozott, tápláló közegben növényeket termeszteni emelt ágyásokban.

Védett tartalom

Hasznos tudnivalók

A NATURA Komposzt egy emelt ágyásokhoz kifejlesztett középső réteg, amely különleges összetételű keverék a növények táplálásához. Az alapanyagok - növényi alapú szerves trágya és dolomitos mészkő - gondosan vannak összeválogatva, hogy a humusz, tápanyagok és nyomelemek gazdag forrását biztosítsák. Ezek az összetevők kritikusak a növények egészséges fejlődéséhez és növekedéséhez.

A termékben található szerves trágya biztosítja a tápanyagok fokozatos felszabadulását. Ez azt jelenti, hogy a növények hosszabb időn keresztül kapnak megfelelő táplálást, ami elősegíti a folyamatos és egyenletes növekedést. A dolomitos mészkő hozzáadása pedig segít a talaj pH-értékének optimalizálásában, ami szintén fontos a növények egészséges fejlődéséhez.

Egy másik fontos jellemzője ennek a terméknek, hogy a bomlása során hő szabadul fel. Ez a hőenergia további támogatást nyújt a növények növekedéséhez, különösen a hidegebb hónapokban vagy az olyan éghajlati viszonyok között, ahol a kiegészítő hőmérséklet-emelkedés előnyös lehet.

Összességében ez a középső réteg ideális választás azoknak a kertészeknek, akik emelt ágyásokban szeretnének erőteljes, egészséges növényeket nevelni. A tápanyagok fokozatos felszabadulása biztosítja, hogy a növények hosszú távon jól tápláltak maradjanak, miközben a bomlás során keletkező hő extra energiát biztosít a növények számára. A dolomitos mészkő hozzáadása pedig elősegíti a talaj egyensúlyának fenntartását, ami szintén kulcsfontosságú a növények egészséges növekedéséhez.