Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

NATURA Földkeverék emelt ágyásokra (50 liter)

7.990 Ft
Menny.:db

Kiváló minőségű földkeverék emelt ágyások felső rétegéhez, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy optimális levegőztetést biztosítson a növények gyökérrendszerének. A talajkeverék tartalmaz egy 3-4 hétre elegendő indító adagot szerves trágyából, ami elősegíti a növények kezdeti növekedését és fejlődését. Alkalmas szinte minden zöldség- és gyümölcsfajta számára, kivéve a savanyú környezetet kedvelő növényeket.

Az összetétele tőzeg, kókuszrost, agyag, mészkő és szerves trágya, amelyek együttesen biztosítják a tápanyagok gazdagságát és a talaj megfelelő szerkezetét a növények egészséges növekedéséhez.

Védett tartalom

Hasznos tudnivalók

A NATURA Földkeverék emelt ágyásokra egy speciálisan kifejlesztett földkeverék emelt ágyások felső rétegéhez, amely ideális választás a különféle zöldség- és gyümölcsfajták számára, kivéve a savanyú környezetet kedvelő növényeket. Az egyedi talajkeverék kialakítása biztosítja, hogy a növények gyökérrendszere optimális levegőztetést kapjon, ami elengedhetetlen a gyökerek egészséges fejlődéséhez és a növények általános jólétéhez.

A termék tartalmaz egy 3-4 hétre elegendő mennyiségű indító adagot szerves trágyából, ami hozzájárul a növények erőteljes kezdeti növekedéséhez és tápanyagellátásához. Ez a szerves trágya nem csak a növekedést serkenti, hanem segít a növényeknek a szükséges tápanyagok megszerzésében is, ami kritikus a kezdeti fejlődési szakaszban.

Az emelt ágyás felső rétegének összetétele tőzegből, kókuszrostból, agyagból, mészkőből és szerves trágyából áll. A tőzeg és a kókuszrost segít a talaj szerkezetének könnyű és légáteresztő maradásában, ami elősegíti a gyökerek oxigénellátását. Az agyag hozzájárul a talaj tápanyag- megtartó képességéhez, míg a mészkő szabályozza a talaj pH-értékét, így biztosítva a növények számára ideális növekedési környezetet. A szerves trágya pedig létfontosságú tápanyagokkal látja el a növényeket.

Összességében ez a termék kiválóan alkalmas a kertészek számára, akik emelt ágyásokban termesztenek zöldségeket és gyümölcsöket. A különleges összetevők kombinációja biztosítja a növények egészséges növekedését és fejlődését.