Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Sásliliom fajták

A sásliliom egy igazán mutatós és kedves megjelenésű évelő dísznövény, mely a nyár első felében hozza szépséges virágait. Kiválóan alkalmas arra, hogy a kert fókuszponti ágyásaiban játsszon főszerepet, ráadásul magasabb termete miatt remekül párosítható alacsonyabb zöld, vagy színes, virágos dísznövényekkel.

Virágzási ideje kifejezetten hosszú, így látványelemként hosszan tartó választás. Kisebb és nagyobb kertekbe egyaránt ültethető, hiszen szoros csoportosítással, vagy éppen hosszanti, esetleg geometriai elrendezéssel bármilyen struktúrában remekül dekorál.

 

 

A sásliliom betegségei kisszámúak, gondozási igénye elenyésző, kártevők alig támadják, így kifejezetten jó választás kezdő, még bátortalan hobbikertészeknek is. 

Lejjebb görgetve megtekintheti kertészetem egyedülállóan széles sásliliom választékát, és rendelését is rögtön leadhatja! Ne feledje, a kiválasztott virágokat országosan kiszállítom, egészen az Ön kertkapujáig!

Rendezés: