Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Orgona ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Csodás megjelenésű és változatos színvilágú közönséges orgona fajták széles választékát találja online kertészetemben. A kiválasztott orgona csemetét egészen kertkapujáig kiszállítom!

Orgona fajták vásárlása a Megyeri kertészetben!

A tavasz örök slágere a színes, illatos orgona, mely nem elsősorban vágott növényként, ajándékként szép, hanem kerti cserjeként. A növény a díszcserjék közé tartozik, mely fajtól függően 3-7 méter magas orgona bokorrá cseperedik, színeit tekintve pedig roppant változatos lehet. Nagyon kedvelt a klasszikus fehér orgona, vagy a piros illetve lila virágzatú orgona is. A különlegességeket kedvelők pedig tarka szirmú változatot is választhatják.

Az orgona hálás kerti dísznövény, gondozási igénye alacsony, fagyállósága jó, az átlagos kerti talajban problémamentesen nevelhető, így kezdő kertészkedők is bátran próbálkozhatnak vele.

Az orgona metszési feladatokat igényel, ezek azonban nem összetett teendők. Az orgona nem csupán színeivel, illatával teremt maga körül élő, lüktető teret, hanem az általa a kertbe vonzott pillangókkal is megváltoztatja a kert hangulatát!

Az orgona ültethető kerítések mellé takaró, térhatároló funkcióval, szűkebb előkertekbe helykitöltésként, vagy például utcafrontokra is, ahol különleges látványelemként működhet. Bárhová telepítjük, dús lombozatával és feltűnő, élénk színű virágzatával a kert tavaszi képének meghatározója lesz!
Nyári orgona árainkat lejjebb görgetve tekintheti meg.

Rendezés: