Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Orgona ajánlataink

Csodás megjelenésű és változatos színvilágú közönséges orgona fajták széles választékát találja online kertészetemben. Az orgonával nem csupán kivételes látvány, de bódító illat is fog költözni az Ön kertjébe! Ismerje meg kertészetem gazdag orgona kínálatát! 

A virágos cserjék örök slágere a színes, illatos orgona, mely nem elsősorban vágott növényként, ajándékként szép, hanem kerti dísznövényként. Az orgona fajtától függően 3-7 méter magas bokorrá cseperedik, színeit tekintve pedig roppant változatos, a klasszikus fehér változat mellett népszerűek a tarka, a piros illetve a lila virágzatú orgonák is. 

 

Orgona fajták széles választéka kertészetemben!

 

Az orgona tartása nem bonyolult, metszési feladatokat ugyan igényel, ezek azonban könnyen elvégezhetők, más különleges teendő pedig nem akad körülötte. Az orgona nem csupán színeivel, illatával teremt maga körül élő, lüktető teret, hanem az általa a kertbe vonzott pillangókkal, döngicsélő rovarokkal is megváltoztatja a birtok hangulatát!

Az orgona ültethető kerítések mellé takaró, térhatároló funkcióval, szűkebb előkertekbe helykitöltésként, vagy például utcafrontokra is, ahol különleges látványelemként működhet. Bárhová telepíti majd orgonáját, dús lombozatával és feltűnő, élénk színű virágzatával kertje képének meghatározó eleme lesz!

Rendezés: