Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Orgona ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Csodás megjelenésű és változatos színvilágú orgonák széles választékát találja online kertészetemben. A kiválasztott orgonát egészen kertkapujáig kiszállítom!

Orgona fajták vásárlása a Megyeri kertészetben!

A tavasz örök slágere a színes, illatos orgona, mely nem elsősorban vágott növényként, ajándékként szép, hanem kerti cserjeként. Az orgona egy évelő díszcserje, mely fajtól függően 3-7 méter magasra nőhet, színeit tekintve pedig roppant változatos lehet, kedveltek a piros és fehér változatok, népszerű a klasszikus lila virágzatú orgona, a különlegességeket kedvelők pedig tarka szirmú változatot is választhatják.

Az orgona hálás kerti dísznövény, gondozási igénye alacsony, fagyállósága jó, az átlagos kerti talajban problémamentesen nevelhető, így kezdő kertészkedők is bátran próbálkozhatnak vele. Az orgona metszési feladatokat igényel, ezek azonban nem összetett teendők. Az orgona nem csupán színeivel, illatával teremt maga körül élő, lüktető teret, hanem az általa a kertbe vonzott pillangókkal is megváltoztatja a kert hangulatát!

Az orgona ültethető kerítések mellé takaró, térhatároló funkcióval, szűkebb előkertekbe helykitöltésként, vagy például utcafrontokra is, ahol különleges látványelemként működhet. Bárhová telepítjük, dús lombozatával és feltűnő, élénk színű virágzatával a kert tavaszi képének meghatározója lesz! 

Rendezés: