Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Díszcseresznye és díszmeggy ajánlataink

A díszcseresznye fák a legszebb díszfák közé tartoznak, tavaszi virágzásukkor egyszerűen bámulatos látványt nyújtanak, és az év többi szakában is hathatósan dekorálják a kertet.

A díszcseresznye fák kompakt méretük miatt is kedveltek, magasságuk jellemzően csupán 3-5 méter (noha akadnak magasabb fajták is) így a kisebb kertekben, előkertekben is jól elférnek, az utcafrontra ültetve pedig nem érintik a légvezetékeket, nem takarják el az emeleti ablakokat.

 

Díszcseresznye vásárlás a Megyeri kertészetből!
 
A díszcseresznye fák roppant változatos megjelenésűek, fajtától függően változhatnak a virágszíneik, választhat gömb vagy oszlopos lombkoronájú típust, az ínyencek pedig akár a vöröslevelű díszcseresznyét is telepíthetik!
 
Ezeket a kiemelkedő esztétikai értékű fákat megkötés nélkül ajánlom minden kertbe, hiszen megjelenésükkel, tavaszi virágzásukkal bárkit elkápráztatnak. Fontos tudni, hogy a díszcseresznyék többsége termést nem hoz, ezeket a fákat dekorációs értékük miatt ültetjük!
Rendezés: