Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Díszcseresznye és díszmeggy ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Díszcseresznye és díszmeggy fák széles választékát találja webshopom kínálatában! A kiválasztott csemetét kertkapujáig kiszállítom!

Díszcseresznye vásárlás a Megyeri kertészetből!

A díszcseresznye fák a legszebb díszfák közé tartoznak, tavaszi virágzásukkor egyszerűen bámulatos látványt nyújtanak, és az év többi szakában is hathatósan dekorálják a kertet. A díszcseresznye fákat szépségük mellett kompakt méretük miatt kedvelik sokan, magasságuk jellemzően csupán 3-5 méter (noha akadnak magasabb fajták is) így a kisebb kertekben, előkertekben is jól elférnek, az utcafrontra ültetve pedig nem érintik a légvezetékeket, nem takarják el az emeleti ablakokat. A díszcseresznye mellett szól az is, hogy ezek a fák roppant változatos megjelenésűek, változattól függően változhatnak a virágszínek, választhatunk gömb vagy oszlopos lombkoronájú típust, az ínyencek pedig akár a vöröslevelű díszcseresznyét is telepíthetik!

A díszcseresznyék fantasztikus hangulatot árasztanak, a keleties atmoszféráért rajongóknak szinte kötelező ültetni belőlük, de aki csupán egy kivételesen látványos virágzatú, kezelhető méretű díszfát szeretne, szintén megtalálja a számítását a díszcseresznyével. Ezeket a csodás, kiemelkedő esztétikai értékű fákat megkötés nélkül tudom ajánlani minden kertbe, hiszen megjelenésükkel, tavaszi virágzásukkal bárkit elkápráztatnak, praktikus oldalukkal pedig bármelyik kertben hálás dísznövénynek bizonyulnak.

Tudta-e? A díszcseresznyék legtöbbje meddő, így termést nem hoznak, ezeket a fákat dekorációs értékük miatt ültetjük!

Rendezés: