Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Cédrus kínálatunk

A cédrus igazi matuzsálem, hiszen rendkívül hosszú élettartama emeli ki a fenyőfélék tömegéből, ugyanis akár 2500-3000 évig is elélhet. A kertekben persze nem ilyen távlatokban szokás gondolkodni, ettől függetlenül a cédrus remek választás otthonra is!

Ez az örökzöld fa nagyon tág tűrőképességű a talajt tekintve, még a sovány, sziklás közegben is szépen elél és fejlődik! Nevelése kifejezetten könnyű, nem igényel tapasztalatot vagy különleges törődést, metszési feladatai alig akadnak, ahogy növényvédelmi feladatokat sem ad gazdájának.

 

Cédrus fajták kaphatók kertészeti webáruházamban!

 

A cédrusok családja nem túl nagy, kertészetemben minden gyakran ültetett és kedvelt fajtát megtalál, ráadásul izgalmas változatokkal is szolgálok Önnek! Ezeket a fákat méretük okán nagyobb kertekbe, parkokba ajánlom!

A cédrusfélék elegáns, harmonikusan szép megjelenésükkel, sudár alkatukkal igazán látványos központi díszelemei lehetnek az Ön kertjének is! Lejjebb görgetve máris megtekintheti a teljes kínálatot, valamint ne feledje, hogy a kiválasztott növényeket az ország egész területére kiszállítom!

Rendezés: