Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Csemegeszőlő kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Rendeljen kertészetemből csemegeszőlő fajtákat! Minőségi szőlőtőke oltványokkal, kedvező árakkal, és országos kiszállítással állok vásárlóim rendelkezésére!

Ha azt mondom szőlő, talán Ön is azt vágja rá, hogy: bor, de ne feledkezzünk meg a csemegeszőlő fajtákról sem, hiszen a szőlő nem csupán a bor alapanyaga, hanem magában fogyasztva is ízletes, egészséges gyümölcs. Kertészetem szőlő kínálatában sokféle csemegeszőlő oltványt talál, válogasson kedvére az általános, a magnélküli, vagy éppen a különleges fajták közül. Bármely fajtát is választja, abban mindig biztos lehet, hogy életerős, bőségesen termő, minőségi szőlőt kap!

A csemegeszőlő nevelése kissé összetettebb, mint más gyümölcsök gondozása, de a szükséges teendők és fortélyok hamar megtanulhatóak, a nehézségekért pedig kárpótolják majd Önt a dús, ízletes fürtök! Tudnia kell, hogy a nagyarányú borszőlő termesztés miatt a csemegeszőlő kissé háttérbe szorult, ezért az üzletekben jellemzően szűk kínálatú és alacsony minőségű szőlőt talál csak. Amennyiben saját tőkéiről szüretel, garantáltan ízletesebb, nemesebb, változatosabb gyümölcsöt fogyaszthat!

Fontos! A nálam megrendelt szőlőtőkéket minden esetben kertészetem saját teherautójával szállítom ki, így Ön mindig friss, egészséges, ültetésre kész szőlőtőkéket kap!

Rendezés: