Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Boróka kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Vásároljon borókát kertészetemből! A kiválasztott növényeket szakszerűen kiszállítom egészen az Ön kertkapujáig!

Egyetlen kertből sem hiányozhatnak az örökzöldek, melyek egész évben dekorálnak élénk lombszínükkel, így az őszi, téli kopár látványvilágot is megszépítik. A borókát azoknak ajánlom, akiknek nem csupán a külcsín a fontos, hanem az is, hogy növényük sokoldalú, kettős haszonnal kecsegtető legyen. A boróka ugyanis dekoratív megjelenése mellett ehető terméssel is rendelkezik, mely nem csupán ízletes, de gyógyhatással is rendelkezik! A boróka a kezdő kertészkedőknek is bátran javasolható, hiszen nevelése szinte problémamentes, talaj-, és fényigénye átlagos/közepes, szárazságtűrése pedig kiváló!

boróka fajták vásárlása a Megyeri kertészetben

Kertészetemben a boróka több izgalmas változatát is megtalálja, így az alapfaj mellett olyan különlegességet is választhat, mint például az extravagáns megjelenésű piramis alakú kínai boróka, a talajtakaróként ideális terülő boróka, vagy a szűkebb előkertekbe is bátran telepíthető sudár ír oszlopos boróka!

A teljes boróka választék megtekintéséhez görgessen lejjebb!

Rendezés: