Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Boróka kínálatunk

Egyetlen kertből sem hiányozhatnak az örökzöldek, melyek egész évben dekorálnak élénk lombszínükkel, így az őszi, téli kopár látványvilágot is megszépítik. A borókát azoknak ajánlom, akiknek nem csupán a külcsín a fontos, hanem az is, hogy növényük sokoldalú, kettős haszonnal kecsegtető legyen.

A boróka dekoratív megjelenése mellett ehető terméssel is rendelkezik, mely nem csupán ízletes, de gyógyhatással is rendelkezik! Ez a cserje a kezdő kertészkedőknek is bátran javasolható, hiszen nevelése szinte problémamentes, talaj-, és fényigénye átlagos/közepes, szárazságtűrése pedig kiváló!

 

boróka fajták vásárlása a Megyeri kertészetben

 

Kertészetemben a boróka több izgalmas változatát is megtalálja, így az alapfaj mellett olyan különlegességet is választhat, mint például az extravagáns megjelenésű piramis alakú kínai boróka, a talajtakaróként ideális terülő boróka, vagy a szűkebb előkertekbe is bátran telepíthető sudár ír oszlopos boróka!

A teljes boróka választék megtekintéséhez görgessen lejjebb! Ne feledje, a kertészetemből megrendelt növényeket az ország teljes területén házhoz szállítom, mégpedig faiskolám saját teherautóival!

Rendezés: