Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Chili paprika palánta ajánlataink

A konyhakerti hobbitermesztők egyik örök kedvence a chili paprika, melyet most Ön is megrendelhet, hogy saját, extra erős fűszert termeszthessen! A chili paprika kiválóan alkalmas szinte bármilyen főétel ízesítésére, a hagyományos húslevestől kezdve, a jó öreg pörköltön keresztül, egészen az egzotikus, távol-keleti fogásokig!
 
A chili paprika íze akkor a legjobb, legintenzívebb, ha frissen használja fel, de a szárított, őrölt chili fűszer is jobb, erősebb lesz, ha saját nevelésű paprikából állítja elő! 
 
chili paprika palánta rendelés
 
A chili paprika nevelése szinte gyermekjáték, semmilyen előképzettséget vagy szaktudást nem igényel. A chili kis helyen is elfér, a konyhakert sarkába is telepítheti, de egy ládányi elfér a legkisebb balkonon, vagy éppen a konyhai ablakpárkányon is!
 
Amennyiben Ön szereti a csípős, erős ízvilágot, és szívesen nevelne egy szinte problémamentes fűszernövényt, válassza a chili paprikát, melyet akár máris megrendelhet webshopomból, amennyiben lejjebb görgetve kiválasztja az Önnek megtetsző fajtát!
Rendezés: