Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Chili paprika palánta ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Rendeljen kertészetemből chili paprika palántát! Kedvező árak, országos kiszállítás!

A konyhakerti hobbitermesztők egyik örök kedvence a chili paprika, melyet most Ön is megrendelhet, hogy saját, extra erős fűszert termeszthessen! A chili paprika kiválóan alkalmas szinte bármilyen főétel ízesítésére, a hagyományos húslevestől kezdve, a jó öreg pörköltön keresztül, egészen az egzotikus, távol-keleti fogásokig! A chili paprika íze akkor a legjobb, legintenzívebb, ha frissen használjuk fel, de a szárított, őrölt chili fűszer is jobb, erősebb lesz, ha a saját nevelésű paprikából állítjuk elő

chili paprika palánta rendelés

Kertészetemből többféle chili paprikát rendelhet, megtalálja a kifejezetten balkonra való változatot, az óriás termésű chilit, vagy az extra erős "Scorpio chili"-t! A chili paprika nevelése szinte gyermekjáték, semmilyen előképzettséget vagy szaktudást nem igényel, sőt, akár a nagyobb gyermekeknek, tinédzsereknek is kiadhatjuk feladatként a chili nevelést, élvezni fogják, ahogy a szemrevaló kis paprikák növekednek. A chili kis helyen is elfér, a konyhakert sarkába is telepíthetjük, de egy ládányi elfér a legkisebb balkonon, vagy éppen a konyhai ablakpárkányon is!

Amennyiben Ön szereti a csípős, erős ízvilágot, és szívesen nevelne egy szinte problémamentes fűszernövényt, válassza a chili paprikát, melyet akár máris megrendelhet webshopomból, amennyiben lejjebb görgetve kiválasztja az Önnek megtetsző fajtát!

Rendezés: