Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Különleges virághagyma kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Rendeljen kertészetemből különleges, exkluzív hagymás virágokat! Gazdag szín-, és fajtaválasztékkal, valamint országos kiszállítással állok vásárlóim rendelkezésére!

A tavaszi hagymások minden évben a kikeleti kert legszebb dísznövényei, ugyanakkor talán Ön is szívesen túllépne a dekoratív, de már megszokott tulipánokon, nárciszokon, liliomokon. Ha Ön is így gondolja, akkor éppen jó helyen jár, ebben a menüpontban ugyanis kertészetem legkülönlegesebb, legérdekesebb tavaszi hagymás virágait gyűjtöttem össze! Böngésszen kedvére az izgalmas, szokatlan virághagymák között, válassza például a sudár alakú korbácsliliomot, a vadvirágos hangulatú téltemetőt, a játékos kakasmandikót, vagy a természetben védett hóvirág kertekbe szabadon ültethető nemesített változatát!

különleges virághagymák a Megyeri kertészetben

Ön se elégedjen meg a szokásossal, a hagyományossal, válogasson díszágyásaiba különleges hagymásokat! A hagymások ültetése és gondozása egyszerű, kezdő kertbarátok is könnyen boldogulnak velük, az őszi telepítés pedig biztosítja az irigylésre méltó tavaszi virágpompát és színkavalkádot. Bátran társítson eltérő magasságú és színű virágfajtákat, ültessen hagymásokat az évelők közé, az előkertbe, balkonjára, vagy akár sziklakertjébe! A hagymások felhasználásának csak a képzelete szabhat határt!

Tipp: a tavaszi hagymások ültetési ideje az ősz, így ne feledje már a nyár végén megtervezni a hagymások ágyásait, és megrendelni az ültetésre kész, egészséges virághagymákat!

Rendezés: