Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Cserszömörce-félék

A cserszömörce a köztudatban erősen mérgező növényként él, ami csak részben igaz! Fontos tudnia, hogy a magyar területen honos cserszömörcék nem mérgezőek, csupán az észak-amerikai fajok veszélyesek! Ennek ellenére a honi cserszömörce is okozhat érintésre irritációt, azonban nem veszélyes növény!

Sokkal fontosabb ugyanakkor, hogy a cserszömörce egy átlagon felül dekoratív cserje, mely ragyogó lombszíne mellett igazán látványos vattaszerű virágzatával is feldobja majd az Ön kertjét! Az üde zöld levelű alapfaj mellett kertészetemben megtalálhatja a népszerű vörös lombú változatot, de törpe cserszömörce is szerepel a kínálatban.

Cserszömörce fajták kaphatók kertészetemben!

A cserszömörce nagy előnye, hogy környezeti igényei alacsonyak, gyengébb talajokon is szépen fejlődik, gondozási teendői pedig alig akadnak, így remek választás lehet,, amennyiben Ön is egy könnyen nevelhető, ám mégis extravagáns, dekoratív cserjét keres!

A cserszömörce elsősorban szoliternövényként használatos, igazi szépségét így mutatja meg, de semmi akadálya, hogy Ön például nyírt sövényt neveljen cserszömörcéjéből! Kertészetemben a cserszömörce több változatát is megtalálja, a kínálat megtekintéséért egyszerűen görgessen lejjebb!

Rendezés: