Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Kiegészítők

Kertészeti webáruházam jelen menüpontjában olyan hasznos kiegészítőket, kellékeket kínálok Önnek, melyek nélkül nehéz, ha egyenesen nem lehetetlen egy szép, dekoratív, jól átgondolt kertet felépíteni és fenntartani!

Egy kert fókuszpontjában mindig a növények állnak, de ne feledkezzen meg azokról az apró, vagy éppen kifejezetten nagy egyéb jellegű hozzávalókról sem, melyekkel az összkép igazán teljessé tehető, vagy éppen a gondozás, ápolás jelentősen megkönnyíthető!

A kiegészítő termékek között találni fog többféle mulcsanyagot, dekorációs célú kövek és kavicsok nagy választékát, árnyékolókat, keltetőedényeket, különféle típusú és kiszerelésű zsákos földeket, fűmagokat, és így tovább, a teljes választék felsorolása szinte lehetetlen!

Amennyiben ültet, kertet újít fel, vagy éppen az alapoktól építi újra birtokát, itt minden szükséges nem növényi kiegészítőt megtalál, hogy kertje ne csupán zöld, de rendezett, praktikus, és látványos lehessen! Görgessen lejjebb és böngéssze át az egyes menüpontok kínálatát! 

Hobbikert Hobbikert
Hobbikerti kiegészítők széles választéka!
Virágföld nagy tételben Virágföld nagy tételben
Termőföld vásárlás nagy tételben a Megyeri kertészetből!
Virágföld - szervestrágya Virágföld - szervestrágya
Virágföld rendelhető kertészetemből!
Fenyőkéreg Fenyőkéreg
Fenyőkéreg mulcsanyag kapható kertészetemben!