Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Örökzöld cserje ajánlataink

Az örökzöld cserjék minden kertben remekül mutatnak, hiszen dús, élénk színű, egész évben dekoráló lombjukkal azt a zöld alapot, egységes és ízléses hátteret teremtik meg, melyre az egész birtok képe épülhet, így tulajdonképpen nélkülözhetetlenek!

Az örökzöld cserjék egyaránt felhasználhatóak szoliternövényként, sövényként, vagy akár dézsás dísznövényként is. Kertészetemben széles választékból válogathat, így biztosan megtalálja az egyéniségéhez és a kertjéhez legjobban illő dísznövényt! 

 

örökzöld cserjék a Megyeri kertészetben

 

Az örökzöld cserjéket megkötés nélkül minden kertbe csak javasolni tudom, ezek a növények ugyanis biztosíthatják a télen is színes, üde látképet, egész évben kiválóan takarnak sövény növényként, de a kert belsőbb részein is jó szolgálatot tehetnek térelválasztóként, vagy a kerti út szegélyezőjeként.

Ezen növények gondozása általánosságban nem kíván különleges szakértelmet, jellemzően nem rendelkeznek speciális igényekkel, nevelésük, ápolásuk egyszerű, így kezdő kertbarátoknak is biztonságos választások. Kertészetem konténeres kiszerelésű cserjéi a fagyos téli hetek kivételével egész évben telepíthetőek!

Rendezés: