Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Örökzöld cserje ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Rendeljen örökzöld cserjéket kertészetemből! A kiválasztott növényeket saját teherautómmal, szakszerűen szállítom ki az Ön otthonába!

Az örökzöld cserjék minden kertben remekül mutatnak, hiszen dús, élénk színű, egész évben dekoráló lombjukkal azt a zöld alapot, egységes és ízléses hátteret teremtik meg, melyre az egész birtok képe épülhet. Az örökzöld cserjék egyaránt felhasználhatóak szoliternövényként, sövényként, vagy akár dézsás dísznövényként is. Kertészetemben örökzöld cserjék széles választékából válogathat, így biztosan megtalálja az egyéniségéhez és a kertjéhez legjobban illő dísznövényt! Ajánlom az Ön figyelmébe a madárbirs fajtákat, az izgalmas fagyal változatokat, vagy éppen a kiváló városállóságú babérsomot!

örökzöld cserjék a Megyeri kertészetben

Az örökzöld cserjéket megkötés nélkül minden kertbe csak javasolni tudom, ezek a növények ugyanis biztosíthatják a télen is színes, üde látképet, egész évben kiválóan takarnak sövény növényként, de a kert belsőbb részein is jó szolgálatot tehetnek térelválasztóként, vagy a kerti út szegélyezőjeként. Az örökzöld cserjék gondozása általánosságban nem kíván különleges szakértelmet, ezek a növények nem rendelkeznek speciális igényekkel, nevelésük, gondozásuk egyszerű, így kezdő kertbarátoknak is biztonságos választások. Kertészetem konténeres kiszerelésű cserjéi a fagyos téli hetek kivételével egész évben telepíthetőek!

Tipp: az örökzöld cserjék a kerítés mellé ültetve egész évben takarják dús lombozatukkal a birtok belső részeit!

Azálea Azálea
Azálea fajták kaphatók kertészetemben!
Rendezés: