Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Évelők napos helyre

Az évelők a kertben azt a biztos alapot, azt az esztétikus keretet adják, melyre minden nagy gonddal ápolt kert épülhet! Évről-évre újra kihajtanak és a megszokott módon dekorálnak, vagyis az évelőágyások egyszerre esztétikusak és praktikusak! 

Évelő növényekkel a kert belső részein elhelyezett ágyásait is beültetheti, de ha Önnek előkertje, vagy utcafronti földsávja van, ezeket is vonzóvá, látványossá varázsolhatja évelőkkel! Növényválasztásnál fontos szempont, hogy hová, milyen körülmények közé fognak kerülni.

Ebben a kategóriában a kifejezetten napimádó évelő növényeket gyűjtöttem össze Önnek, melyek telepítését nyílt, központi kertrészekre, árnyékmentes területekre, széles utcafrontokra ajánlom!

Évelő növények rendelhetők kertészetemből!

Amennyiben Önnek is üresen árválkodnak a napsütötte, meleg kertrészeken található ágyásai, vagy ilyen területen szeretne virágos, dekoratív növényösszeállítást létrehozni, válogasson az évelő bokros virágok, tűző napot tűrő örökzöldek, cserjék, díszfüvek között. Görgessen lejjebb, és máris megtekintheti, megrendelheti ezeket a napos helyre ültethető, forróságtűrő virágos dísznövényeket!

Rendezés: