Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Évelők napos helyre

Az évelők a kertben azt a biztos alapot, azt az esztétikus keretet adják, melyre minden nagy gonddal ápolt kert épülhet! Az évelők évről-évre újra kihajtanak és a megszokott módon dekorálnak, vagyis az évelőágyások egyszerre esztétikusak és praktikusak! 

Évelő növényekkel a kert belső részein elhelyezett ágyásait is beültetheti, de ha Önnek előkertje, vagy utcafronti földsávja van, ezeket is vonzóvá, látványossá varázsolhatja évelőkkel!

 

Évelő növények rendelhetők kertészetemből!

 

Évelő növények választásánál fontos szempont, hogy hová, milyen körülmények közé fognak kerülni. Ebben a kategóriában a kifejezetten napos helyekre való évelőimet gyűjtöttem össze Önnek, melyek telepítését nyílt, központi kertrészekre, árnyékmentes területekre, széles utcafrontokra ajánlom!

Amennyiben Önnek is üresen árválkodnak a napsütötte, meleg kertrészeken található ágyásai, vagy ilyen területen szeretne virágos, dekoratív növényösszeállítást létrehozni, válogasson a napkedvelő évelők közül. Görgessen lejjebb, és máris megtekintheti, megrendelheti ezeket a virágos dísznövényeket!

Rendezés: