Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Évelők napos helyre

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Rendeljen kertészetemből napos helyre való évelőket, hogy kertje a legszebb arcát mutathassa! A kiválasztott növényeket kertkapujáig kiszállítom!

Az évelők a kertben azt a biztos alapot, azt az esztétikus keretet adják, melyre minden nagy gonddal ápolt kert épülhet. Az évelők évről-évre újra kihajtanak és a megszokott módon dekorálnak, vagyis az évelőágyások egyszerre esztétikusak és praktikusak! Évelő növényekkel a kert belső részein elhelyezett ágyásokat is beültetheti, de ha Önnek előkertje, vagy utcafronti földsávja van, ezeket is vonzóvá, látványossá varázsolhatja évelőkkel!

Napos helyre való évelő növények a Megyeri kertészetben

Évelő növények választásánál fontos szempont, hogy hová, milyen körülmények közé fognak kerülni. Napos helyre való évelőimet nyílt, központi kertrészekre, árnyékmentes területekre, széles utcafrontokra ajánlom! Amennyiben Önnek is üresen árválkodnak a napsütötte, meleg kertészeken található ágyásai, vagy ilyen területen szeretne virágos, dekoratív növényösszeállítást létrehozni, válogasson a napkedvelő évelők közül. Külön ajánlom az Ön figyelmébe a szellőrózsákat, a különleges kék-fehér színű japán haranglábat, a játékos, rózsaszín havasi őszirózsát, vagy a bársonyos, elegáns sötétlila őszirózsát! A teljes kínálatért görgessen lejjebb!

Tipp: különböző színű évelők összeültetésével különösen látványos és egyedi hatás érhető el!

Rendezés: