Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Kőrisfa ajánlataink

A kőrisfa az utcafrontok, parkok közkedvelt fája, azt azonban nem mindenki tudja, hogy roppant fajtagazdag fatípusról van szó, így a kőrisek közül sokféle szempont szerint válogathat a fát ültetni tervező kertbarát!

A kőrisek életerős fák, jól tolerálják a nagyvárosi környezetet, ellenállnak a szennyezett levegőnek, kedvelik az üde, nedves (de pangóvíztől mentes) közeget, így vízpart közelébe is telepíthetőek, ugyanakkor a szárazságot is meglepően jól bírják. A hazai teleket károsodás nélkül átvészeli, legfeljebb az ősszel ültetett példányok igényelnek takarásos téli védelmet.

 

Kőrisfa facsemete vásárlás a Megyeri kertészetből!

 

Kertészetemben a kőrisfák széles választékát találja meg, így választhatja az utcafronti légvezetékek alatt is elférő gömb kőrist, a mediterrán szépségű virágos kőrist, a káprázatos őszi lombszíneket hozó amerikai kőrist, vagy éppen a sudár termetű, nyílt kertrészekbe ajánlott magas kőrist.

Bármelyik fajtát is választja, abban biztos lehet, hogy életerős, erőteljesen növekedő, kiváló minőségű facsemetét kézbesítek Önnek! Ne feledje, a megrendelt facsemetéket az ország egész területén házhoz szállítom Önnek!

Rendezés: