Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Kőrisfa ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 40 másodperc

Vásároljon kertészetemből kőrisfa csemetét! Kőrisfa fajták széles választékával, kedvező árakkal, országos kiszállítással állok vásárlóim rendelkezésére!

A kőrisfa az utcafrontok, parkok közkedvelt fája, azt azonban nem mindenki tudja, hogy roppant fajtagazdag fatípusról van szó, így a kőrisek közül sokféle szempont szerint válogathat a fát ültetni tervező kertbarát! A kőrisek jellemzően strapabíró, életerős fák, jól tolerálják a nagyvárosi környezetet, ellenállnak a szennyezett levegőnek, így kiválóan alkalmasak utcai telepítésre is. A kőrisfák kedvelik az üde, nedves (de pangóvíztől mentes) közeget, így vízpart közelébe is telepíthetőek, ugyanakkor a szárazságot is meglepően jól bírják. A kőrisfa a hazai teleket jellemzően károsodás nélkül átvészeli, legfeljebb a fiatal, ősszel ültetett példányok igényelnek takarást, téli védelmet.

Kőrisfa facsemete vásárlás a Megyeri kertészetből!

Kertészetemben a kőrisfák széles spektrumát találja meg, így választhatja az utcafronti légvezetékek alatt is elférő gömb kőrist, a mediterrán szépségű virágos kőrist, a káprázatos őszi lombszíneket hozó amerikai kőrist, vagy éppen a sudár termetű, nyílt kertrészekbe ajánlott magas kőrist. Bármelyik kőris fajtát választja, abban biztos lehet, hogy életerős, erőteljesen növekedő, kiváló minőségű facsemetét kézbesítek Önnek! Ne feledje, a megrendelt facsemetéket az ország egész területén házhoz szállítom Önnek!

Rendezés: