Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Juharfa ajánlataink

A juharfélékről rengeteget lehetne írni, hiszen roppant népes családot alkotnak! Ami közös bennük, az leveleik változatos, mégis jellegzetes alakja, latin nevük (Acer) is annyit tesz: éles, utalva a levelek összetéveszthetetlen csúcsaira. A juharok rendkívül változatos megjelenésű, ám minden esetben magas díszítőértékű növények, van köztük kisebb bokorformájú és tekintélyes méretű fa is. A juharfák levelei ősszel csodás színeket vesznek fel, így az évszakok változásával a kert képének izgalmas változását is biztosítják! 

 

juhar facsemete vásárlás

 

Kertészetemben egyedülállóan széles juharfa fajtaválasztékot talál, így megrendelheti a különlegesen dekoratív, utcafrontokra ajánlott gömbkoronájú juhart, a korai juhart, a japán juhart, és külön kategóriába gyűjtöttem össze Önnek faiskolám különleges juharfa változatait!

A juharfák számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, extravagáns megjelenésük valamint gazdag méret-, és színválasztékuk okán pedig remek lehetőségeket adnak azoknak, akik egy kiemelkedően szép, látványos díszfát szeretnének kertjükbe, vagy portájuk elé. Görgessen lejjebb, és tekintse meg kertészetem teljes juhar kínálatát, vagy válogasson a fajták szerint csoportosított juharok közül, közvetlen ezen sorok alatt!

Ezüst juhar Ezüst juhar
Ezüst juhar rendelhető kertészetemből!
Gömb- és oszlopos koronájú juharfa Gömb- és oszlopos koronájú juharfa
Gömb és oszlopos juhar vásárolható webáruházamból!
Hegyi juhar Hegyi juhar
Válassza a hegyi juhart kertészetem kínálatából!
Japán juhar Japán juhar
Japán juhar rendelhető online kertészetemből!
Korai juhar Korai juhar
Korai juhar vásárolható online faiskolámból!
Különleges juharfajták Különleges juharfajták
Válogasson különleges juharfajtáim közül!
Mezei juhar Mezei juhar
Mezei juhar kapható kertészetemben!
Zöld juhar Zöld juhar
Zöld juhar kapható online kertészetemben!
Rendezés: