Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Juharfa ajánlataink

A juharfélékről rengeteget lehetne írni, hiszen roppant népes családot alkotnak! Ami közös bennük, az leveleik változatos, mégis jellegzetes alakja, latin nevük (Acer) is annyit tesz: éles, utalva a levelek összetéveszthetetlen csúcsaira.
 
A juharok rendkívül változatos megjelenésű, ám minden esetben magas díszítőértékű növények, van köztük kisebb bokorformájú és tekintélyes méretű fa is. A juharfák levelei ősszel csodás színeket vesznek fel, így az évszakok változásával kertjének képe izgalmas változását is biztosítják! 

 

Juhar facsemete rendelhető kertészetemből!

 

Kertészetemben egyedülállóan széles juharfa fajtaválasztékot talál, így megrendelheti a különlegesen dekoratív, utcafrontokra ajánlott gömbkoronájú juhart, a korai juhart, a japán juhart, és külön kategóriába gyűjtöttem össze Önnek faiskolám különleges juharfa változatait!

A juharfák számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, extravagáns megjelenésük valamint gazdag méret-, és színválasztékuk okán pedig remek lehetőségeket nyújtanak. Görgessen lejjebb, és tekintse meg kertészetem teljes juhar kínálatát, vagy válogasson a fajták szerint csoportosított juharok közül, közvetlen ezen sorok alatt!

Rendezés: