Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Babérmeggy-félék

A babérmeggy feltűnésmentes, ízléses hátteret adó dísznövény, a kert szürke, jobban mondva zöld eminenciása, mely funkcionalitásában kiemelkedő! A babérmeggyet elsősorban sövénynek való növényként ajánlom, mivel ideális  és nem mellesleg ízléses, dekoratív térhatároló.

A babérmeggy örökzöld növény, így télen is magas díszítőértékkel rendelkezik, a télen kopár, szürke, üres kerteket hatékonyan megszépíti, élettelivé varázsolja! Gondozási igénye alacsony, emellett jól formázható, metszéssel a kívánt alakzatra nyírható, így szabályos zöld fal, vagy akár íves forma is alakítható ki belőle!

 

babérmeggy vásárlása a Megyeri kertészetben

 

A babérmeggyet kertészeti webáruházamban többféle változatban is megtalálja, így különböző méret-, és színváltozatok közül válogathat, hogy kertjébe a leginkább odaillő fajtát ültethesse. 

A babérmeggyet jó szívvel ajánlom minden olyan kertbe, ahová egy szép, egész évben díszes, de mégsem hivalkodó, és könnyen gondozható sövény ültetése az elképzelés!

Rendezés: