Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Sziklakerti évelő kínálatunk

Minden kert legszebb éke lehet egy szépen gondozott, ámulatba ejtő sziklakert, mely magára vonja a figyelmet, kontraszt alkot nyújt a többi kertrésszel, és megtöri a gyakran egyhangú látképet. Az építésekor nem csupán az élettelen dekorációs elemekre kell nagy figyelmet fordítani, hanem az ide kerülő növényzetre is.

A sziklakerti növények köre viszonylag szűk, a megszokott pozsgások mellett a leggyakrabban választott növénytípus a sziklakerti évelő. A sziklakertbe való évelő növények állandóságot, változatlan képet biztosítanak, ültetésükkel hosszú időre változatlanul nagyszerű látvány tárulhat elénk!

Sziklakerti évelők gazdag választékát találja kertészetemben!

Az évelő sziklakerti növények közös tulajdonsága, hogy kiválóan tűrik azokat a feltételeket, melyek egy sziklakertben a rendelkezésükre állnak, vagyis ezeket a növényeket Ön bátran telepítheti sziklakerti környezetbe, jól fogják ott érezni magukat! 

Külön ajánlom az Ön figyelmébe a kettős színvilágú japán haranglábat, az élénkzöld gumós franciaperjét, a vadvirági megjelenésű délvirágot, vagy éppen a bájos árlevelű lángvirágot. A teljes kínálat megtekintéséhez görgessen lejjebb, és válogasson kedvére, hogy egész nyáron virágzó sziklakerti növények lepjék el kertjének ékét!

Rendezés: