Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Sziklakerti évelő kínálatunk

Minden kert legszebb éke lehet egy szépen gondozott, ámulatba ejtő sziklakert, mely magára vonja a figyelmet, kontraszt alkot nyújt a többi kertrésszel, és megtöri a gyakran egyhangú látképet. Sziklakert építésekor nem csupán az élettelen dekorációs elemekre kell nagy figyelmet fordítani, hanem az ide kerülő növényzetre is.

A sziklakerti növények köre viszonylag szűk, a megszokott pozsgások mellett a leggyakrabban választott növénytípus a sziklakerti évelő. A sziklakertbe való évelő növények állandóságot, változatlan képet biztosítanak, ültetésükkel a sziklakert megjelenése hosszútávra rögzíthető!

 

Sziklakerti évelők gazdag választékát találja kertészetemben!

 

A sziklakerti évelők közös tulajdonsága, hogy kiválóan tűrik azokat a feltételeket, melyek egy sziklakertben a rendelkezésükre állnak, vagyis ezeket a növényeket Ön bátran telepítheti sziklakerti környezetbe, jól fogják ott érezni magukat! 

Külön ajánlom az Ön figyelmébe a kettős színvilágú japán haranglábat, az élénkzöld gumós franciaperjét, a vadvirági megjelenésű délvirágot, vagy éppen a bájos árlevelű lángvirágot. A teljes kínálat megtekintéséhez görgessen lejjebb, és válogasson kedvére!

Rendezés: