Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Sziklakerti évelő kínálatunk

Sziklakerti örökzöldek  < Ide kattintva tovább válogathat a sziklakertbe ültethető örökzöldjeim közül

 

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Válogasson kertészetem sziklakertbe való évelő növényei közül! A kiválasztott növényeket országosan házhozszállítom!

Minden kert legszebb éke lehet egy szépen gondozott, ámulaba ejtő sziklakert, mely magára vonja a figyelmet, kontrasztos hatást nyújt a többi kertrésszel szemben, és megtöri a gyakran egyhangú látképet. Sziklakert építésekor nem csupán az élettelen dekorációs elemekre kell nagy figyelmet fordítani, hanem az ide kerülő növényzetre is. A sziklakerti növények köre viszonylag szűk, a megszokott pozsgások mellett a leggyakrabban választott növénytípus a sziklakerti évelő. A sziklakertbe való évelő növények állandóságot, változatlan képet biztosítanak, ültetésükkel a sziklakert megjelenése hosszútávra fixálható. 

A sziklakerti évelők közös tulajdonsága, hogy kiválóan tűrik azokat a feltételeket, melyek egy sziklakertben a rendelkezésükre állnak, vagyis ezeket a fajokat bátran telepíthetjük sziklakerti környezetbe. Külön ajánlom az Ön figyelmébe a kettős színvilágú japán haranglábat, az élénkzöld gumós franciaperjét, a vadvirági megjelenésű délvirágot, vagy éppen a bájos árlevelű lángvirágot. A teljes kínálat megtekintéséhez görgessen lejjebb, és válogasson kedvére!

Tipp: egyes sziklakerti évelők a kert egyéb részeibe is ültethetők, így érdekes tükrözések, párhuzamosságok alakíthatóak ki a kertben!

Rendezés: