Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Mini virágágyi törpe rózsa ajánlatunk

A mini virágágyi törpe rózsák magassága jellemzően alig haladja meg a másfél-két araszt, méretük így kifejezetten kompakt. Ezek az apró rózsák ezért remekül illenek azokra a helyekre, ahová nagyobb társaik már nem férnének el, vagy elférnének ugyan, de nem mutatnának jól.
 
A törpe rózsák alkalmasak balkonládás, dézsás ültetésre, így díszíthetik az erkélyt, vagy a teraszt, telepíthetők sziklakertekbe, de ültethetőek kimondottan kisméretű (elő)kertekbe, ahol a nagyobb dísznövények már nem férnének el.
 
Minirózsa rendelhető kertészetemből!
 
 
A miniatűr virágágyi törpe rózsákat azoknak ajánlom, akik helyszűke miatt lemondani kényszerültek a kerti rózsanevelésről, de mégis szívesen gondoznának ilyen dekoratív, esztétikus dísznövényeket.
 
A miniatűr rózsák kifejezetten alkalmasak arra is, hogy leváltsák a balkonokon, teraszokon megszokott, sokszor már kissé unalmas muskátlikat, és az egyéb izgalommentes virágokat! Lejjebb görgetve máris válogathat kertészetem gazdag minirózsa kínálatából!
Rendezés: