Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Japánbirs kínálatunk

A japánbirs a virágos cserjék egyik legszebbike, ráadásul mutatós külalakja mellett másféle előnyökkel is szolgál! Ez a cserjeféle egy univerzálisan felhasználható, az átlagosnál jóval esztétikusabb megjelenésű kerti növénydísz lesz az Ön otthonában is!

A japánbirs kora tavaszi virágzása kivételes látvány, a fajtától függően pirosas, narancsos, vagy fehér színezetű virágok feltűnőek és vonzók, melyeknek remek hátterek biztosítanak az élénk árnyalatú, kisméretű, tojásdad levelek!

 

Japánbirs rendelhető kertészetemből!

 

Ez a cserje tüskéssége miatt akár funkcionális sövényként is telepíthető, így remekül ötvözhető vele a praktikum és kiemelkedő dekorációs érték. A japánbirs lenyesett virágos ágai vágott virág módjára használhatók fel a lakásban.

A japánbirs igényei kifejezetten alacsonyak, gondozása nem kíván szakértelmet, az átlagos kerti körülmények között szépen fejlődik. A japánbirs ültetését szoliternövényként és sövényként is ajánlom, de kiváló választás előkertbe vagy éppen utcafrontra is! Lejjebb görgetve máris válogathat kertészetem japánbirs változatai közül!

Rendezés: