Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Cserje ajánlataink

 

A cserjék a kerti növények közül talán legsokoldalúbban felhasználható növények, hiszen helytállnak szoliterként, sövényként, térelválasztóként, vagy éppen egyszerűen látványos dekorációként is.

Az örökzöld cserjék egész évben díszítik a birtokot, a térhatárolóként bevethető sövény növények pedig sokkal esztétikusabbak bármilyen kerítésnél! A talajtakaró cserjék választásával a ritkábban használt, parlagi kertészeket fedheti el esztétikusan, vagy akár a rézsűs területeket is beültetheti ezekkel az alacsony, szemrevaló bokrokkal. 

 

      Cserjék, sövények széles választéka kertészetemben!   

 

Egyes cserjék nagyobb méretűek, míg mások kompaktak, vagy éppen metszéssel formára, alakra nyírhatók, így ezek a növények megkötés nélkül ültethetőek akár kisebb, akár nagyobb birtokokra, vagy éppen társasházi közös kertrészekre, utcafronti sávokra.

Cserjék telepítésével a kert látványa hatékonyan dúsítható, a fáknál alacsonyabb, de a dísznövényeknél, virágoknál magasabb cserjék kitöltik a kertben a függőleges hiátusokat! A kínálatban talál lombozatával vagy virágával díszítő cserjéket, de védelmi célra ültethető tüskés fajokat, és akár ehető termésű típusokat is!

Rendezés: