Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Kertészeti fóliák, fólia alagutak

A kerti fóliasátorról a legtöbb hobbikertésznek a méretes, vidéki gazdaságokban látható sátrak jutnak eszükbe, holott léteznek kiskerti körülmények között használható, kompakt, egyszerűen felállítható és kezelhető fóliák is. Kertészetem ezen menüpontjában ezeket kínálom Önnek!

A fóliázás régi módszer, a zárt, mégis fényáteresztó sátorban a hőmérséklet sokkal magasabb, mint a kinti, így a növénytermesztés tavasszal hamarabb elkezdhető, ráadásul a fóliasátor ideálisabb páratartalmat is biztosít, valamint megóvja az érzékeny, zsenge növényeket az időjárástól és az állatoktól (legyen szó kártevőkről vagy háziállatokról).

 

Kertészeti fóliák és fólia alagutak kertészetemben!

 

Kertészetem fóliái, alagutai segítségével Ön olyan kisméretű, szakértelem nélkül is felállítható és kezelhető termesztési segédeszközhöz juthat, mellyel megsokszorozhatja termését, és kitolhatja a termesztési időt. Az alagutak a kívánt méretre igazíthatók, a fólia pedig egyszerűen rögzíthető a vázra, ehhez is talál a kínálatban praktikus kapcsot!

Nem maradhatnak ki a sorból a balkonkertészek sem! A választékban találni fog polcos, felfelé építkező, kis alapterületen is bőven elférő speciális fóliasátrat, melyet bevethet erkélyén, teraszán is, így a balkonkertészkedés terén is új távlatok nyílhatnak meg Ön előtt!