Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Parkfák

Szépítse meg Ön is közvetlen környezetét díszes, méretes, utcára, közterületre ültetendő parkfákkal! Ne feledje, lakókörnyezete nem ér véget a kerítés vonalánál, akkor válik igazán vonzóvá az utcakép, ha a közös területeken is rendezett zöld növényzet díszlik, például árnyékot, takarást adó parkfák szegélyezik az utat.
 
A parkfák felhasználási köre azonban jóval szélesebb ennél, ezek a fák ültethetőek társasházi övezetekbe, nagyobb belső udvarokba, vagy éppen az épületek közötti ligetes, pázsitos területre. Természetesen nagyobb magánkertek, vagy éppen kastélykertek, szállodakertek is szebbé, hangulatosabbá varázsolhatóak parkfákkal!
 
Parkfák széles választéka online kertészetemben
 
A gyönyörű parkfákkal igazi erdei hangulat teremthető, még városi környezetben is! Parkfáimat magánszemélyek mellett kifejezetten ajánlom fásítani kívánó közületek, önkormányzatok, közterület fenntartó vállalatok figyelmébe is! 
 
A hazánkban közismert és szeretett tölgyek, juharok, gyertyánok és bükkök mellett sok újdonságot és kevésbé ismert, de kiváló tulajdonságokkal rendelkező parkfát talál faiskolámban, a teljes kínálatért görgessen lejjebb!
Rendezés: