Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Madárbarát kert növényei

A kertkialakítás során, a birtok növényeinek összeválogatásakor többféle szempont felmerülhet, ezek közül az egyik, de talán a legizgalmasabba a madárbarát növények választása. Az ilyen növények fészkelőhelyül vagy eleségül szolgálnak a szárnyasoknak, akik cserébe mozgalmasságot, életvidámságot csempésznek a kerítésen belülre!

Kertészetem ezen menüpontjában kifejezetten azokat a növényeket gyűjtöttem össze Önnek, melyek elengedhetetlenek egy madárbarát kert létrehozásához. Ezek a növényfajok mind roppant vonzók a madarak számára, így ültetésükkel garantált a csivitelés és a szárnysuhogás a kertben!

 

madárbarát kertbe való növények széles választéka!

 

Természetesen Önnek nem kell kertje összes növényét innen válogatnia, ha madarakat szeretne vendégül látni, elég, ha pár fajt választ, és azokat jól elhelyezve telepíti birtokára. Elég egy fészkelésre alkalmas sövénysor, egy magasra nyúló ágrendszerű, a madaraknak biztonságot nyújtó fa, vagy egy ehető terméssel rendelkező díszes cserje, és máris teljesült a madárbarát kialakítás!

Az alábbi növényfajok a vázolt célon felül emellett egytől-egyig teljes értékű dísznövények, melyek szépségükkel, magas dekorációs értékükkel egyebekben is örömöt fognak szerezni Önnek, így ültetésük mindenféleképpen ajánlott! Görgessen lejjebb és tekintse meg a teljes választékot!

Rendezés: