Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Liliom kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 15 másodperc

Kertészetemben liliom fajták széles választékával állok a virágrajongók rendelkezésére! Rendeljen Ön is életerős, minőségi virághagymát!

A liliom a tavaszi hagymások királynője, magasra törő termetével, méretes virágaival, extravagáns színeivel a liliom magára vonzza a tekintetet, meghatározza a kert képét, és ámulásra készteti a betérőket! Kertészetem kínálatában az ázsiai liliom hibridek találhatóak meg, melyek a liliomfélék közül a legmagasabb esztétikai értékkel rendelkező típusok! Ajánlom az Ön figyelmébe a napsütést idéző narancsszínű, a nőies pink, és a messziről feltűnő, érzéki piros változatot!

liliom virághagyma a Megyeri kertészetből

A késő tavasszal nyíló liliom pont akkor díszít a leghathatósabban, mikor a tavasszal elején virágzó dísznövények már elnyíltak, így a liliomokkal nem csupán hatékonyan dekorálhatjuk kertünket, de a folyamatos virágpompát is biztosíthatjuk! A liliomok az átlagos kerti földben jól növekednek, vízigényük közepes, és a félárnyékot is tűrik, vagyis könnyen nevelhető, kezdő kertbarátoknak is bátran ajánlható dísznövények. A liliom ültetési ideje az ősz, így Ön se feledje liliom virághagymáit idejében telepíteni!

Tipp: a sudár termetű liliom a nagyobb, nyílt kertrészeken érvényesül a legjobban, és bátran társítható semleges zöldekkel, vagy akár harsány színű virágokkal is. Liliomból mindig bőven ültessünk, tömegesen telepítve a látvány is megkapóbb lesz!