Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Középkorai eper palánta ajánlatunk

Az eper a felnőttek és gyermekek számára egyaránt vonzó gyümölcs, édes íze, vonzó külalakja, és gazdag beltartalmi értéke miatt az egész család kedvence! Az eper élettani hatásai roppant kedvezőek, magas a C-vitamin és az ásványi anyag tartalma, emellett energiaszegény gyümölcs. 

Az eper a hazai kertekben szinte megkötések nélkül nevelhető, de Ön akár balkonládában, dézsában is próbálkozhat a szamóca neveléssel, a siker és az édes nassolnivaló nem fog elmaradni!

 

Középkorai eper fajták rendelhetők kertészetemből!

 

A korán felmelegedő, napos, szélvédett terület a legkedvezőbb a szamóca termesztéséhez. Talajigényét tekintve nem kimondottan válogatós, az öntözést bő terméssel hálálja meg. Az eper összességében könnyen termeszthető, kezdő gyümölcstermesztők részére is ajánlható!

Kertészeti webáruházam jelen menüpontjában a középkorai érésű fajtákat gyűjtöttem össze Önnek, lejjebb görgetve megtekintheti a teljes kínálatot, nagyszerű választás például az 'Asia', vagy a 'Syria' fajta, melyek betegségeknek ellenálló, bőtermő, nagy gyümölcsű fajták.

Rendezés: