Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Középkorai eper palánta ajánlatunk

Az eper a felnőttek és gyermekek számára egyaránt vonzó gyümölcs, édes íze, bájos külalakja, és gazdag beltartalmi értéke okán az egész család kedvence lesz! Az eper élettani hatásai roppant kedvezőek, magas a C-vitamin és az ásványi anyag tartalma, emellett energiaszegény gyümölcs. 

Az eper a hazai kertekben szinte megkötések nélkül nevelhető, de Ön akár balkonládában, dézsában is próbálkozhat a szamóca neveléssel, a siker és az édes nassolnivaló nem fog elmaradni!

Középkorai eper fajták vásárolhatók kertészetemben!

A korán felmelegedő, napos, szélvédett terület a legkedvezőbb a szamóca termesztéséhez. Talajigényét tekintve nem kimondottan válogatós, az öntözést bő terméssel hálálja meg. Az eper összességében könnyen termeszthető, akár kezdő házi gyümölcstermesztők részére is ajánlható növény!

Kertészeti webáruházam jelen menüpontjában a középkorai érésű eper fajtákat gyűjtöttem össze Önnek, lejjebb görgetve megtekintheti a teljes kínálatot, nagyszerű választás például az 'Asia', vagy a 'Syria' fajta, melyek betegségeknek ellenálló, bőtermő, nagy gyümölcsű fajták.

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.