Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Galagonya ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Vásároljon kertészetemből galagonyát! A kiválasztott cserjeféléket szakszerűen, faiskolám saját teherautójával szállítom ki Önhöz! 

A galagonya igazi népmesei növény, számtalan legenda és babona kötődik hozzá, izgalmas múlttal rendelkező cserjeféle, melyet most Ön is meghonosíthat kertjében! A galagonya felhasználhatósága igazán széleskörű, csak Önön múlik, hogy hogyan alkalmazza ezt a szemrevaló cserjefélét! A galagonya remek szoliternövény, bokros alakban szép, esztétikus színfoltja lehet a kert nyíltabb területeinek. Egyes galagonya változatok csinos kis fává nevelhetőek, melyek kompakt méretükkel kisebb kertekben is elférnek, de utcafronti növényként is bevethetők! A galagonyából mindezek mellett szúrós, kiválóan védelmező sövény is kialakítható, mely az épített kerítés mellett vagy ahelyett óvhatja meg az Ön birtokát!

galagonya rendelés Megyeri kertészet

Kertészetemben a galagonya több izgalmas változatát is megtalálja, érdemes alaposan átböngészni a kínálatot. Külön ajánlom az Ön figyelmébe a rózsaszín virágzatú változatot, a különösen mutatós díszgalagonyát, és a az ehető termésű, piros bogyójú változatot!

Ne feledje, a kertészetemből megrendelt növényeket, így a galagonyát is saját teherautómmal szállítom ki, így Önnek sem a cipekedéssel, sem a szállítás közbeni állagromlással nem kell számolnia! Lejjebb görgetve kertészetem teljes galagonya választékát megtekintheti! 

Rendezés: