Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Galagonya ajánlataink

A galagonya igazi népmesei növény, számtalan legenda és babona kötődik hozzá, izgalmas múlttal rendelkező cserjeféle, melyet Ön is meghonosíthat kertjében!

A galagonya felhasználhatósága igazán széleskörű, csak Önön múlik, hogy hogyan alkalmazza ezt a szemrevaló cserjefélét! A galagonya remek szoliternövény, bokros alakban szép, esztétikus színfoltja lehet a kert nyíltabb területeinek.

 

Galagonya rendelés Megyeri kertészet

 

Egyes változatok szemrevaló kis fává nevelhetőek, melyek kompakt méretükkel kisebb kertekben is elférnek, de utcafronti növényként is bevethetők! A galagonyából mindezek mellett szúrós, kiválóan védelmező sövény is kialakítható, mely az épített kerítés mellett vagy ahelyett óvhatja meg az Ön birtokát!

Kertészetemben ennek a szép díszcserjének több izgalmas változatát is megtalálja, érdemes alaposan átböngészni a kínálatot. Külön ajánlom az Ön figyelmébe a rózsaszín virágzatú változatot, a különösen mutatós díszgalagonyát, és a az ehető termésű, piros bogyójú változatot!

Rendezés:
A galagonya remek szoliternövény, bokros alakban szép, esztétikus színfoltja lehet a kert nyíltabb területeinek. Egyes galagonya változatok csinos kis fává nevelhetőek, melyek kompakt méretükkel kisebb kertekben is elférnek, de utcafronti növényként is bevethetők! A galagonyából mindezek mellett szúrós, kiválóan védelmező sövény is kialakítható, mely az épített kerítés mellett vagy ahelyett óvhatja meg az Ön birtokát!