Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Rózsaszín levendula kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 15 másodperc

Rendeljen kertészetemből különleges, rózsaszín levendulát! A kiválasztott növényeket rövid határidővel, országosan kiszállítom az Ön otthonába!

A levendulát mindenki szereti, mégis ritka vendég a kertekben, pedig tartása könnyű, tűrőképessége nagy, látványa és illata pedig felülmúlhatatlan! Kertészetem rózsaszín árnyalatú levenduláit azoknak ajánlom, akik a hagyományos liláskék levendulákat esetleg túl megszokottnak tartják, és inkább egy izgalmasabb, kevésbé tradícionális változatot próbálnának ki. A rózsaszín levendula azonban nem csupán önmagában ültetve lehet a kert remek színfoltja, a fehér vagy lila típusokkal összeültetve egyedi, különleges kompozíciók hozhatóak létre!

Gyönyörű rózsaszín levendulák

A levendula sokoldalúságára jellemző, hogy tömött sövényként, gömbszerű bokrok sorozataként, vagy szoliternövényként is telepíthető, ráadásul ideális sziklakerti alany is egyben! A levendulának nem csupán a szépségét, hanem az illatát is jó ötlet kihasználni, pár tő belőle a bejárat közelébe ültetve elvarázsolhatja a betérő vendégeket, az ablak alá telepítve pedig szellőztetéskor nem csak friss, de illatos levegő is árad majd a lakásba! A levendula talajigénye egyszerű, vízigénye alacsony, betegségei alig akadnak, így kezdő kertbarátok is bátran próbát tehetnek vele! A levendula fő ültetési ideje az ősz, így a nyár végétől kezdve el lehet kezdeni a telepítési munkálatokat!

Ne feledje, a rózsaszín levendula pompásan mutat más árnyalatú levendulákkal együtt, vagy akár egyéb dísznövényekkel, főképpen rózsákkal összeültetve!

Rendezés: