Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Rózsaszín levendula kínálatunk

A levendulát mindenki szereti, nem hiába gyakori vendég a kertekben vagy éppen a balkonládákban, hiszen tartása könnyű, tűrőképessége nagy, látványa és illata pedig felülmúlhatatlan!

Kertészetem rózsaszín árnyalatú levenduláit azoknak ajánlom, akik a hagyományos liláskék levendulákat esetleg túl megszokottnak tartják, és inkább egy izgalmasabb, kevésbé tradicionális változatot próbálnának ki. A rózsaszín levendula a fehér vagy lila típusokkal összeültetve egyedi, különleges kompozíciókat eredményezhet!

Gyönyörű rózsaszín levendula Megyeri kertészetből!

A levendula sokoldalúságára jellemző, hogy tömött sövényként, gömbszerű bokrok sorozataként, vagy szoliternövényként is telepíthető, ráadásul ideális sziklakerti alany is egyben! A levendula illatával is elvarázsolja a háziakat és a betérő vendégeket, az ablak alá telepítve pedig szellőztetéskor nem csak friss, de illatos levegő is árad majd a lakásba!

A rózsaszín levendula talajigénye egyszerű, vízigénye alacsony, betegségei alig akadnak, így kezdő kertbarátok is bátran próbát tehetnek vele! A levendula fő ültetési ideje az ősz, így a nyár végétől kezdve el lehet kezdeni a telepítési munkálatokat!

Rendezés: