Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Kivi kínálatunk

A kivit szinte mindenki szereti, édes íze, játékos színe a gyerekek kedvencévé is teszi! Azt azonban kevesen tudják, hogy ez a gyümölcs hazánkban kifejezetten problémamentesen nevelhető, mind a napos órák száma, mind a csapadékmennyiség megfelelő számára, ráadásul a kivi teljesen télálló! 
 
Mellette szól az is, hogy roppant ellenálló növény, betegségei, kártevői alig szinte ismeretlenek, így kezdőknek is bátran ajánlható! Fontos információ, hogy a saját nevelésű kivi íze édesebb, zamatosabb, mint a bolti gyümölcsé, utóbbinak ugyanis nincs ideje a megfelelő utóérettség eléréséhez!
 
 
Kivi rendelhető a Megyeri kertészetből!

 

A kivi nevelése során átlagos mennyiségű öntözést, esetenkénti tápanyag utánpótlást, és megfelelő támasztékozást követel csupán, gondozása nem jelent kihívást még a gyakorlatlanabb kertbarátoknak sem! Fontos ugyanakkor, hogy ez a gyümölcstermő támasztékot igényel, így akár lugasra, pergolára is futtatható.

A kivit elsősorban azoknak ajánlom, akik egy, a hagyományos fajtáktól eltérő, növényként is szép megjelenésű, ízletes gyümölcstermőre vágynak! Lejjebb görgetve máris megtekintheti kertészetem egyedülállóan gazdag kivi választékát!

Különleges kivik Különleges kivik
Különleges kivifajták kaphatók kertészetemben!
Öntermékeny kivi Öntermékeny kivi
Öntermékeny kivi fajták kaphatók kertészetemben!
Termős és porzós kivik Termős és porzós kivik
Termős és porzós kivifajták széles választéka!
Rendezés: