Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Szilfa ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 50 másodperc

Rendeljen kertészetemből szil facsemetét! Gazdag fajtaválasztékkal, országos kiszállítással állok vásárlóim rendelkezésére!

A szilfák családja roppant nagy, termetüket, habitusukat tekintve változatos fajtákat találni közülük, vannak méretes díszfák, parkfák, csüngő ágú fák, és bokorformájú kompakt növények is köztük. A szilfák az egész északi féltekén elterjedtek, hazánkban is több fajtájuk honos, régóta ismert kedves, barátságos megjelenésű növények, melyek felhasználhatósági köre széles, utcafronti faként, kerti dísznövényként, mutatós szoliterként, vagy hangulatos bokorként is telepíthetőek. 

 

szil facsemete vásárlás

 

A szilfák közös kedvező tulajdonságai, hogy remekül alkalmazkodnak az adott környezethez, nagy tűrőképességű, szívós növények, ellenállnak a szélnek, így huzatos helyeken, nyílt, széles utcákban is megélnek, növekedésük pedig gyors, erőteljes.

Kertészetemben egyedülállóan gazdag szilfa fajtaválasztékot talál, lejjebb görgetve máris megtekintheti a teljes kínálatot!

Rendezés: