Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Menta-félék

Különleges menta fajták kertészetem kínálatában! Termesszen csoki, ananász, vagy éppen eper mentát! A menta az egyik leghálásabb gyógy-, illetve fűszernövény, hiszen termesztése egyszerű, akár a gyermekek is elboldogulnak vele, növekedési üteme gyors, hasznosíthatósága pedig igazán széleskörű. A menta leveleiből télen ízletes és a meghűlést hatékonyan kezelő tea készülhet, nyáron pedig hideg házi üdítőkhöz, limonádékhoz lehet adagolni, hogy egészséges, természetes szomjoltó italt kapjunk. A menta lehet még sütemények, édességek, de akár köretek, saláták alkotóeleme is!

Kertészetem kínálatában nem csupán a már jól ismert menta alapfajt találja meg, hanem számos igen extravagáns változatot, melyek különböző aromákkal, ízekkel csábítják majd el Önt! Próbálja csak ki az angol édességeket idéző csokoládés ízvilágú mentát, az üdítőkhöz tökéletes eper mentát, vagy az egzotikus ananász mentát. Természetesen a jól bevált fodormentát, és a klasszikus marokkói mentát is választhatja, ráadásul a kínálat még ennél is bővebb! Neveljen Ön is mentát kertjében vagy balkonján, hogy mindig friss mentaleveleket használhasson konyhájában!

Tipp: a menta a napos területeket kedveli, földjét pedig sose hagyjuk kiszáradni!

Rendezés: