Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Madárbirs ajánlataink

A madárbirs fajták roppant izgalmasak és sokszínűek, így ha Ön kerti cserjét keres, mindenképpen vegye számításba ezt a fajt is! A madárbirs változatos megjelenésű, lehet örökzöld, vagy lombhullató cserje, így kívánsága szerint akár egész évben dekorálhatja a megfelelő madárbirs változat.

Ez a cserjeféle nem csupán élénk lombszíne, egészséges zöldje, vagy apró, de kedves virága miatt közkedvelt, hanem sokan őszi termése miatt is ültetik. A nyár után megjelenő látványos, színes bogyók egész télen a bokrokon maradnak, kiemelkedő esztétikát kölcsönözve a növénynek.

 

madárbirs fajták a Megyeri kertészetben

 

Lejjebb görgetve hosszasan válogathat a madárbirs változatok közül, biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelő cserjét akkor is ha talajtakaró növényt keres, ha alacsony térelválasztó, vagy magasabb térhatároló sövényt szeretne, de több fajta szoliterként is elsőrangú.

Engedje meg, hogy külön az Ön figyelmébe ajánljam a fehér-tarkalevelű madárbirset, a kompakt fa küllemű magastörzsű változatot, vagy a parlagi területek takarására, rézsűk elfedésére alkalmas terülő madárbirset, ezek közül mindet megtalálja a kínálatban!

Rendezés: