Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Szentfa-félék

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 50 másodperc

Vásároljon kertészetemből szentfa-féléket! Ez a csodás megjelenésű cserjeféle több színváltozatban is kapható kertészeti webáruházamban!

A szentfa hazánkban kevéssé ismert, de őshazájában, Japánban kifejezett kultusz övezi, népszerűsége évszázadok óta töretlen a távol-keleti országban. Ez a cserjeféle elsősorban könnyed, légies megjelenésével, laza ágrendszerével, és főképpen káprázatos őszi lombszínével csábítja majd el az egzotikumokat kedvelő kertbarátokat! A szentfa hatalmas előnye, hogy a színhiányos, komor téli időszakban feltűnően dekorál leveleivel és messziről virító piros termésével. Magassága mindössze egy-másfél méter, így kompakt termetével remek dísze lehet előkerteknek, utcafronti ágyásoknak, de persze a fő alkalmazási területe a kert központi részein lévő ágyások színesítése. Noha hagyományos sövényként nem igazán vethető be, a kerítés mellett hosszanti sorban ültetve pompás látványt fog nyújtani!

Vásároljon japán szentfát kertészetemből!

A szentfa mérsékelten télálló, védett fekvésben azonban gond nélkül áttelel, ápolása pedig nem kíván speciális feladatokat. Kertészetemben a szentfa alapfaja mellett egyéb izgalmas színváltozatokat is talál, így az eleve különleges szentfa még exkluzívabb változatait is beszerezheti!

Rendezés: