Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Különleges levendula kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc         

Vásároljon kertészetemből különleges levendula fajtákat! Kedvező árakkal, és gyors, szakszerű, országos kiszállítással állok vevőim rendelkezésére!

A levendula a régi kertek egyik kedvenc növénye volt, hiszen szívós, alacsony gondozási igényű, ugyanakkor magas díszítőértékű, sokoldalú dísz-, és haszonnövény. Ültessen Ön is kertjébe levendulát, hogy megidézze a falusi kertek világát, hogy vadvirágos, buja látványhatást érjen el, és persze, hogy csábító, andalító illat járja át birtokát! Ebben a menüpontban az ínyenc levendulabarátok számára gyűjtöttem össze kertészetem legizgalmasabb, legkülönlegesebb levenduláit! Csodálja meg a szűziesen fehér, a vonzó halványkék, vagy az elegáns sötétlila változatokat, és képzelje el, ahogy az Ön kertjét díszítik! Hogy ezt valóra váltsa, csak meg kell rendelnie az Önnek tetsző változatokat!

levendula választék a Megyeri kertészetben

Természetesen Önnek nem kell egyetlen típust kiválasztania, hatékonyan fokozhatja a látványhatást, ha különböző, egymással harmonizáló színváltozatokat ültet össze, vagy színek szerint csoportosítja a bokrokat a kert különböző szegmenseiben. Legyen kreatív, alkosson csak Önre jellemző, feltűnő, és áthatóan illatos levendula-kompozíciókat!

Tipp: ne feledje, a tavasz mellett az ősz a legideálisabb időszak a levendula ültetésére, ezért időben rendelje meg kedvenc levendula töveit!

Rendezés: