Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Különleges levendula kínálatunk

A levendula régóta az egyik kedvenc kerti növény, hiszen szívós, alacsony gondozási igényű, ugyanakkor magas díszítőértékű, sokoldalú dísz-, és haszonnövény. Ültessen Ön is kertjébe levendulát, hogy megidézze a falusi kertek világát, hogy vadvirágos, buja látványhatást érjen el, és persze, hogy csábító, andalító illat járja át birtokát!

Ebben a menüpontban az ínyenc levendulabarátok számára gyűjtöttem össze kertészetem legizgalmasabb, legkülönlegesebb levenduláit! Csodálja meg a szűziesen fehér, a vonzó halványkék, vagy az elegáns sötétlila változatokat, és képzelje el, ahogy az Ön kertjét díszítik! 

 

Levendula választék a Megyeri kertészetben

 

Természetesen Önnek nem kell egyetlen típust kiválasztania, hatékonyan fokozhatja a látványhatást, ha különböző, egymással harmonizáló színváltozatokat ültet össze, vagy színek szerint csoportosítja a bokrokat a kert különböző szegmenseiben. Legyen kreatív, alkosson csak Önre jellemző, feltűnő, és áthatóan illatos levendula-kompozíciókat!

Ne feledje, hogy a tavasz mellett az ősz a legideálisabb időszak a levendula ültetésére, ezért időben rendelje meg kedvenc levendula töveit, és még a tartós fagyok beálltí előtt telepítse levenduláit!

Rendezés: