Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Gloxínia - Csuporka kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 50 másodperc

Vásároljon kertészetemből tavasszal ültethető csuporka virághagymát! Gazdag színválasztékkal, kedvező árakkal, országos kiszállítással állok rendelkezésére!

A tavasszal ültethető hagymás virágok a nyár kezdetétől egészen az ősz derekáig virágozhatnak, így ültetésükkel a hagymás virágok üde látványa egész nyáron, sőt még ősszel is élvezhető. A tavasszal ültethető virághagymák közül most a különösen dekoratív csuporkát (Gloxínia) ajánlom az Ön figyelmébe, melyet többféle színvariációban, sőt, kétszínű változatban is választhat webáruházamból!

Csuporka virághagyma vásárlás a Megyeri kertészetben!

A csuporka tartása az átlagosnál egy cseppnyivel több figyelmet igényel, de tartása mégsem bonyolult. Kedveli a napos fekvést, de óvni kell a tűző sugaraktól, savanyú talajt igényel, és öntözését rendszeresen el kell végezni. Cserébe a csuporka apró termetével, bájos megjelenésével, bársonyos virágszirmaival csodás dísze lesz az Ön kerti virágágyásának, vagy balkonra, ablakpárkányra helyezett virágládájának! A csuporka apró termete miatt különösen alkalmas az ágyások széleinek dekorálására, a kerti út mellé is telepíthető, de akár szobanövényként is nevelhető. A csuporka virágzása az egész nyár alatt folyamatos, így Ön hónapokon keresztül csodálhatja virágait!

Rendezés: