Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Magas törzsű cserje ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

A magas törzsű cserjék ültetésével különleges, egyedi látványvilágot teremthet kertjében! Magas törzsre oltott cserjék széles választékát találja kertészetem kínálatában, válogasson kedvére!

A magas törzsű cserjék tulajdonképpen 80-100 centiméteres törzsre oltott díszcserjék, melyek alacsony vagy kompakt méretű fákká cseperednek, azonban lombozatuk megőrzi a cserjékre jellemző sajátosságokat, így megjelenésük a fákétól részben elüt, dekorációs értékük kimagasló, levélzetük, ágrendszerük változatos, színes, látványos. A magas törzsű cserjék gondozása általánosságban egyszerű feladat, lombkoronájuk mérete, alakja metszéssel könnyen kordában tartható, alkalmasak egészen egyedi külalak kialakítására is. Alacsonyabb termetüknél fogva a magas törzses cserjék kisebb méretű kertekben is ideálisak szoliternövényként, ültethetőek sorba térhatárolóként például kerítés, telekhatár mellé, és kiválóan alkalmasak utcafronti növénydísznek, hiszen a termetes fáknál kisebb helyen is elférnek, lombjukkal nem takarnak, árnyékolnak zavaróan.

A magas törzsű cserjék kínálata roppant széles, változatos méretű, színösszeállítású cserjefélékből válogathat! Ajánlom figyelmébe többek közt a sudár termetű, magasra törő törökmogyorót, az élénken díszlő aranytarka fagyalt, vagy éppen az egyedi leveleivel feltűnő sárga levélszélű magyalt, de természetesen a választék ennél sokkal bővebb!

Tipp: a törzses cserjéket dézsában is nevelheti, így ezek a csodás dísznövények a teraszt, vagy a nagyobb balkonokat is díszíthetik!

Rendezés: