Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Balkonzöldség ajánlataink

A zöldségtermesztés hagyományosan a kertben folyik, ám nem mindenkinek van kertje, és az is előfordulhat, hogy valaki nem szeretné a kert zöld gyepét feláldozni a zöldségek miatt. Nekik ajánlom kertészetem balkonzöldségeit, melyeket cserépben, dézsában, virágládában lehet nevelni!

A balkonzöldségek nem egyszerűen cserépbe ültetett kerti zöldségfélék, hanem kifejezetten az ilyen típusú tartásra kifejlesztett zöldség fajták, melyek nagy előnye, hogy kis alapterületen nevelve is gazdag hozammal kecsegtetnek!

 

Balkonzöldségek széles választéka a Megyeri kertészetben!

 

A balkonzöldségek nevelése semmivel nem bonyolultabb, sőt, olykor jelentősen egyszerűbb, mint a kerti társaik gondozása! A balkonkertészkedés kezdőnek is jó szívvel ajánlható, kellemes és produktív elfoglaltság, melynek ráadásul kézzelfogható, ehető sikerélménye lesz!

A balkonzöldségek köre tág, tulajdonképpen a kerti fajok legtöbbje hozzáférhető balkonzöldségként is, így Ön választhat paprikát, paradicsomot, uborkát, de akár balkon-padlizsánt is! Lejjebb görgetve máris megtekintheti a teljes kínálatot! 

Rendezés: