Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Meggy kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Rendeljen egészséges meggyfa csemetét kertészetemből! Gazdag választékkal és országos házhozszállítással várom Önt!

Míg a cseresznye inkább a gyermekek kedvence, addig a savanykásabb, fanyarabb ízvilágú meggyet inkább a felnőttek szeretik. A meggy persze nem csupán ízletes és sokoldalúan felhasználható gyümölcs, hanem szemrevaló kerti növény is, így aki a pusztán dekoratív célú díszfákon szeretne túllépni, bátran válassza a meggyet, hiszen az esztétikán nem fog csorba esni, ellenben finom nassolnivalót nyerhet az ültetésével. A meggyfából alacsony termetű fa is nevelhető, így kisebb kertekbe, előkertekbe, de akár utcafrontokra is remek választás lehet!

A fanyarkás ízű gyümölcs vitaminokban gazdag, gyógyhatása régóta ismeretes. Fontos jellemzője, hogy kisebb fa is nevelhető belőle, így nem okoz gondot a felső ágakon termő gyümölcsök szüretelése sem.

A meggyfák nem támasztanak nagy igényeket a környezetükkel szemben, kezdő kertészkedők is jól elboldogulnak velük, a talajminőségre nem érzékenyek, és átlagos mennyiségű öntözéssel is beérik. Kertészetem kínálatában az összes ismert és népszerű meggyfa változatot megtalálják, így például rendelhető a jól ismert "cigány" meggy, a nagy hozamú debreceni bőtermő meggy, vagy épp az újfehértói fürtös meggy. A meggyfa ültetését mindazoknak javaslom, akik szeretnének kertjükbe egy kezelhető méretű, könnyen nevelhető, küllemre is mutatós, ízletes termést adó gyümölcsfát!

Tipp: ültetéskor használjon   Dolce Vital általános földkeveréket , mely a facsemete számára biztosítja a megfelelő szerves- és ásványi anyag ellátást!  

Rendezés: