Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Meggy kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Rendeljen egészséges meggyfa csemetét kertészetemből. Gazdag választékkal és országos házhozszállítással várom Önt.

Míg a cseresznye inkább a gyermekek kedvence, addig a savanykás, kissé fanyarabb ízvilágú meggyet főként a felnőttek szeretik. A meggy amellett, hogy ízletese és sokoldalúan felhasználható gyümölcs, egy nagyon is szemrevaló kerti növény. Aki dekorálni szeretné kertjét az is bátran leteheti voksát a meggy mellett, hisz az esztétikán túl egy finom nassolnivalót is nyerhet az ültetésével. A meggyfa csemetéből alacsony termetű fa is nevelhető, így kisebb kertekbe, előkertekbe, esetleg utcafrontokra is kitűnő választás lesz.

Meggy jótékony tulajdonságai

A meggy vitaminokban gazdag, gyógyhatása régóta ismeretes. A meggyfák nem támasztanak nagy igényeket a környezetükkel szemben, kezdő kertészkedők is jól elboldogulnak velük, a talajminőségre nem érzékenyek, és átlagos mennyiségű öntözéssel is beérik.

Kertészetem kínálatában az összes ismert és népszerű meggyfa változatát megtalálja, így például rendelhető a jól ismert "cigány" meggy, a nagy hozamú debreceni bőtermő meggy, vagy épp az újfehértói fürtös meggy is.

A meggyfa ültetését mindazoknak javaslom, akik szeretnének kertjükbe egy kezelhető méretű, könnyen nevelhető, küllemre mutatós és ízletes termést adó gyümölcsfát!

Rendezés: