Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Panelek, apácarácsok

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Tekintse meg kertészetem apácarács és kerti panel, kerti térelválasztó kínálatát! Változatos termékskálával, kedvező árakkal, országos kiszállítással állok rendelkezésére!

A kertépítés során vitathatatlanul a legizgalmasabb feladat a növények beszerzése és telepítése, azonban az élő állomány helyre kerülése után még vannak feladatok, például a dekoráció és a kert tagolása, színesítése. Ezekhez a feladatokhoz ajánlom figyelmébe kertészetem paneleit, apácarácsait! A kerti panelek ízléses, a növények közé organikusan illeszkedő térhatároló, térelválasztó elemek, melyekkel nem csupán a kert egyes részeit különítheti el, de akár egy ágyáson belül is kettéválaszthatja a teret, vagy éppen háttérként alkalmazva kiemelheti velük kedvenc növénye különleges szépségét!

Kerti panelek és apácarácsok a Megyeri kertészetben!

Az apácarácsok alkalmazhatósága is széleskörű, megjelenésük pedig egyszerre rusztikus és modern. Az apácarács lehet futtatásra tartott elem, kerülhetnek rá kaspók a függőleges terjeszkedéshez, de dekorálható vele a balkon vagy a terasz korlátja, pereme. Kertészetemben többféle kialakítású és anyagú apácarácsot is talál, így kiválaszthatja az Ön kertjének stílusához leginkább illeszkedő változatot!

Görgessen lejjebb és tekintse meg a dekoratív panelek

és hasznos rácsozatok komplett kínálatát!